Лорд Евгени Минчев: Лепа Брена се е... поразлепила, Дафова - компромис между Версаче и Арлекин, и още + СНИМКИ

12 Ноември 2022, 16:22


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.
Ивайло и булка му да си разменят дрехите...

 

Че последните слънчеви дни подвеждат за модни експерименти, подвеждат. Но врели и кипели в артистичния бранш, като Ивайло Захариев и съпругата му, можеха да не отприщват така силно бента на въображението си. Дори бих казал, че двамата са могли да разменят ако не дрехите, поне цветовете си. Повече си представям съпругата в рокля на цветя, макар такава риза да би подхождала много на водещият Любенов. Ето, панталонът на булката Захариева е така огромен, че вътре Ивайло ще се събере с целия си блясък. Чантичката може да послужи за пощенска кутия за модни приказки и да бъде дадена на вторични суровини.

 

Георги Христов кипи в дънкова синева

 

Колебая се да вдигна или обърна палец за визията на Георги Христов. Дънковото му комплектче честно казано му отива, но има нещо толкова старомодно в него, чак се чудя как е решил да прибегне към него. На всичко отгоре, черните обувки не подхождат на синевата, идваща от панталона и ризата. Прическата е като оставена на главата му четка за дрехи, позата е симпатична, запретнатите ръкави очевидно имат ролята да разкрият часовника и гривната. Виждам ли обеца или комар е кацнал на лявото му ухо?

 

Лепа Брена се е... поразлепила

 

Ще прозвучи ли  правилно ако напиша, че Лепа Брена се е... разлепила. Гаджето се киска и казва, тя да не е лейкопласт та да се разлепи. Добре де- разхубавила се е. Но какво прави тази ръкавица, с която хвърля ръкавица на висшата мода? Този аксесоар, освен че е любезно останал в оперетните спектакли и телевизионния театър, може би дори  в Ало, ало, е напрягащ и неудобен. По протокола, ако някой се ръкува с Лепа, то тя трябва да свали ръкавицата- едно неудобно и протяжно действие. Ако пък някой як фен и раздруса... ръката, то могат да изпаднат каквито са полепнали по нея камънаци и пискюли. О, това Чакардъкова ли е? Не се изказвам за хора с униформи.

 

 

Бони – розови страсти по никое време

 

Кройката на роклята на Бони наподобява обратната страна на шейна. Стилизирана и розова, но шейна. Розовото при Бони може да излекува незрящ, но уважавам избора и. Може пък цикламеното да е свършило и това да е един компромис за певицата. Гаджето се провиква, че знае къде продават същата но резедава рокля, но го сгълчах. Бони е достатъчно голяма да се оправя сама. Ако моята страничка беше либрето за оперета, щях да се провикна- „О, вий видяхте ли, о вий видяхте ли сакото и, сакото и...“ То прилича на набързо слепени текстилни панели, които едва свързват двата края. Навитите ръкави издават неща, които не бива да бъдат издавани. Вероятно много ще и бъдат навити, не само на ръкавите...

 

Дафова- компромис между Версаче и Арлекин

 

Не бях виждал такава цветова разпоредба от абитуриентския бал на сестрата на дъщерята на леля Стойка,  женена за кипърец. Годината ще да е била 1978 а градът Пазарджик. Диана Дафова позира в пола, върху която са си дали среща мотиви на Версаче и Арлекин. Това цветово ръкоблудство е изнервящо и не подхожда съвсем на дама като Диана. Без да е едноименната принцеса, тя е показвала и по-добри съчетания в годините. Дъщеря и Лили Сотирова се е разпростряла малко повече в избора си. Мисля си, тази завеса в кой нощен клуб я бях видял...

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени