Лорд Евгени Минчев: Миро - фототапет с тигрова плешка, Миши Маринова, можеш и по-добре... и още + СНИМКИ

15 Юли 2023, 12:57


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“Нелина да ожъне маковете по роклята си

Много, ама много претрупана дреха. Водопад от везани цветя се спуска по Нелина, за да стигне извън мащабите на роклята, твърде разкроена, твърде церемониална. Певицата прилича на служителка по бракосъчетания в някой съвет и само липсва едно менче със здравец, за да е по-достоверна. Заразителната усмивка променя малко този пищен пейзаж а прическата може да бъде заменена с всякоя друга, но не и тази, не и тази. Предписвам на госпожата едно пътуване до модните столици на Европа а ако стигне до Лондон я каня на малко пътешествие по адресите на добрия вкус. Дали пък да не изреже роклята до средата на бедрата...?

Цветни каламбури при Катето Евро

Много приветлива визия на Катерина Евро, но имам няколко забележки. Една от тях е, че цветната роба почти не се различава от градинския пейзаж зад нея. Лилавите цветя и цветовете по облеклото сякаш извират един от друг, прескачат се, боричкат се, надвикват се, сливат се. Очилата, точно като две микровълнови печки-съседки, са огледални и отнемат от игривия чар на очите на актрисата. Косите са направени перфектно, само не ми допада панталона, но той е твърде далеч от тях, за радост. Гаджето, който е все по-назад с уроците по български пита, че тази госпожа като се казва Евро дали не е банкер. Наложи се да го отпратя в Гугъл на разходка. Наздраве, госпожо Евро, напитката в ръката Ви с декорация от градините Ви ли е?

Магдален Димитров- отличник по мода

Дни преди 69-ят си рожден ден, модният император Магдален Димитров показва завидна свежест. Той съчетава приветливо бял панталон и бяла риза с раирано сако. Двуредно и омекотено от вишневите черти, то издължава фигурата, връзва се добре с близките по цвят обувки. Димитров се готви за предстоящия Десизо Монни бал на 1 август и приближените му отсега правят залагания за начина по който ще се облече. Моите предсказания са за тъмносиньо и бяло в традицията на яхтените облекла. Пиша отлична оценка на господина, номинирам го за наградите Fashion idol  заради общата му естетическа позиция през годините.

Миши Маринова , можеш и по-добре

Макар да одобрявам основния цвят, тук липсват синхрон и благозвучие. Деколтето е прекалено отворено а реверите са направо демоде. Струва ми се, че певицата е взела назаем оперетен костюм или си прави шеги с бабините ракли. Маринова е прекалила с бюстието, чиито банели са прекалено много изразени. Имам чувството, че всичко това е шито с нежелание и създава чувство за естетическо напрежение. Не одобрявам и обеците. Те са разпиляни, хаотични, сякаш по-добре биха седяли на една елха а около тях- намигащи джуджета. Гримът е твърде силен, черната линия е като асфалтова маркировка а прическата твърде много напомня тази на Мария Илиева, за да я приема като моден почерк от страна на Михаела. Ще поставя среден 3 на тази визия, виждал съм Маринова в далеч по-удачни избори.

Миро - фототапет с тигрова плешка

Бях си забранил да пиша това лято за Миро, но моето гадже попадна на този кадър. Че то, казва моят човек, ризата му прилича на петстепенно меню, каза го, разбирате ли и се скри в кухнята. Преди да замирише на баварска наденица, вече бях сигурен, че по Миро са разположени тигрова плешка, листо от палма, сърцевина от филодендрон и стрък момина сълза, предполагам, на пара. Помня, че съседката ни в Пазарджик, леля Върба имаше на едната стена подобен тапет и ми стана едно мило, мило...Стана ми едно Миро, Миро, всъщност. Дънките, герданчето и очилата заслужават непромокаема торба, тежък камък и езеро. Деси Стоянова носи точки, сигурно подведена от онази японска дизайнерка. Понеже пиша на глас, гаджето отвори вратата на кухнята, миризмата на баварска наденичка ме обезсърчи да пиша каквото и да било повече.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени