Лорд Евгени Минчев: Перата на Софка - за абажур! Игнатова, като кака Лили, но не... И още + СНИМКИ

08 Юли 2023, 13:07


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“Перата на Софка - за абажур!

Бях задрямал, но тази снимка на Софи Маринова ме разсъни. Гаджето вика- хайде да си лягаме, утре ще я опишеш. Ама като блесна това червено в очите ми, превърна ме в среднощен бик, разтресе вените и усили мощта на слепоочията ми. Накратко казано- Софи, тази рокля може да бъде пенсионирана или дадена в музей. В кой музей ли- може би в музея на Червената армия, макар и не непременно. Перата може да бъдат заделени за някоя новогодишна украса в ресторант Гамбринус а от бюстието да се направи хубав лампион. Съзерцавайки тази гледка в ушите ми бушуват песни като О, спомняте ли си госпожо и Тумбалалайка . Виждам мъже с коцкарски мустаци и гарсонетки да танцуват около Маринова, види се, нощта ми ще отиде на кино.

Кривошиева и Велина - красиво е!

Честит рожден ден, Ирен Кривошиева. Красива бяла дреха, озарена от ведрото настроение на обичаната актриса. Достолепни стойка и аксесоари, които не привличат излишно внимание, но посочват верните параметри на стила. Кривошиева е украсила деколтето си с дантела и това е уважително към публиката. Обувките носят летни послания, оранжевото съсредоточава всички изгреви и залези, въздейства съблазнително, разкрива достатъчното. Бизнесдамата Велина Евтимова, звезда на парфюмерийния бизнес, опонира на тази визия в черно и съдейства за чудесен моден дует с актрисата. Повече би било затормозяващо. Браво на двете жени- идоли на своите поколения. Красиво е.

Игнатова, като кака Лили, но не...

Много хубава рокля, но както обичам да казвам- жалко, че не са имали точния номер. Мария Игнатова изглежда като пусната от селоскостопански хеликоптер на тази стълба, която впрочем, само утежнява положението. Блещукащите перила са в съзвучие с роклята, но само ако бяха част от декора на утрешно детско шоу. Како Лили, къде си... Игнатова седи неуверена и плаха, презрамките искат да я напуснат и роклята да се цопне в локвата на нищото. Разпределена на три реда, дрехата съкращава естествената градация на тялото, като го прави да изглежда немощно и непълноценно. Мария, знаем, се слави с хубава фигура, затова обръщам внимание именно на кройката. Някакви странни синини по ръцете  ме карат да се чудя шипки ли е брала или има татуировки, според мен- неуспешни.

Уста, не се прави на бригадир!

П
ризнайте си веднага- Яхнаджиев ли е рисувал този костюм или Устата го е рисувал с ... устата си? Интересното тук е , че нито една багра не се повтаря, поне доколкото тренираното ми око може да установи. Виждам интересни движения на четката на ляво, особено по крачолите. Доминират керемидено- пясъчните цветове, като тук-там вдигат врява лилаво и резеда. Не са ли обаче, моля ви се, тези цветове по-скоро дамски? Цялото съчетание е като спално бельо на вдовица в скромен град. Оранжевата риза и тромавият стоеж придават на Устата вид на бригадир а шапката едва докосва главата. Такава шапка аз бих поставил на кол, в средата на някой бостан. Очилата си ги бива, но защо ми се струва, че имам същите а рапърът е искал да заприлича поне малко на мен.

Роби Уилямс изпотява по потник

Всички сме роби на модата, но Роби Уилямс сякаш с удоволствие и слугува. В тази разпищолена визия се редуват усещания за морско дъно и за естетическо дъно също. Бляскавият потник на звездата все пак си остава един потник, макар и в пайети. Потникът е абсолютно несъвместим с татуировките и или съм проспал това модно течение, или Роби е спал на течение деня преди да си го купи. Металното нещо около врата му е като черна кутия на самолет, паднал пред някой мол и разкрила целият му загадъчен шопинг. Висулки, дрънкулки и четинеста прическа допълват картината на този стил, в който има стил колкото в стъпкано кокошо яйце.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
pipi
преди 4 месеца
-1
Както винаги свежо и прекрасно!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени