Лорд Минчев с книга за криптокралицата Ружа Игнатова

20 Октомври 2022, 14:41


Въпреки, че е ангажиран с подготовката на самостоятелния си концерт, лорд Евгени Минчев поде нов проект.

 

За изненада на всички, след като отказа на световни и наши медии, известният Пи ар и благотворител ще проговори за д-р Ружа Игнатова в своя собствена книга. Тя ще се казва Ружа- преди one coin, с подзаглавие- Изчезнала ли е?
Ружа с принцовете Романови в Лондон

Вътре, върху над 100 страници, подкрепени с лични снимки, Евгени разказва за повечето си срещи с бизнесдамата, която той сам откри и лансира от началото до изчезването и . Лордът ще направи достояние срещите им в Лондон, откриването на огромната и яхта и къща в Созопол. В книгата си той не скрива нито един детайл от дългото им приятелство.

Сред  нещата, които лордът привежда в известност е желанието на криптокралицата да се занимава с козметика и да създаде не без помощта на Евгени собствена линия продукти с марката Rouja. Пи арът докладва още за поведението на Игнатова на баловете на принцовете Романови в британската столица, много от личните им срещи и нейните любовни терзания.

Преди книгата да види бял свят обаче , лорд Евгени Минчев ще представи десет нови авторски песни на концерта си на 11 ноември в зала Театро – отвъд канала. Сред тях са песните Самотен, Ела, поплачи, Обичам те и др. Предполага се, че датата не е избрана случайно а е свързана с рождения ден на приятеля му Карло, с когото прекараха заедно последните две седмици в Лондон. Ще се появи ли той в София на уречената дата, предстои да видим.

 

Карло и Евгени вечерят в Лондон, далеч от любопитните очи

 Карло и Евгени неотлъчно заедно на Българо Британския Бизнес Бал в британската столица

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени