Луиза Григорова ходи с детето на снимки

13 Октомври 2022, 16:00


Малкият син на актрисата Луиза Григорова и Мартин Макариев също е част от снимките на сериала „С река на сърцето“, пише България Днес. Тъй като и двамата му родители са ангажирани с лентата, която се снима във Видин, Бран често ги придружава. Самата Луиза споделя, че рядко оставя наследника си на грижите на баби, а гледачки не използва. Майка й Ивет Григорова, собственичка на агенция за модели, също е много ангажирана и не може да поеме грижите за внука. Затова Бран от малък свиква с киното.  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
NO NO NO
преди месец
0
Живи и здрави, но Луиза е бездарна и с постно излъчване. Чак ме е срам да я гледам, толкова сковано играе и не говори, а декламира.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди месец
0
Този сериал трябваше да се казва ''С бира в ръка'' защото бирата е главния акцент.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Теди
преди месец
0
Най-добре да си стои вкъщи и да си го гледа.Има къде къде по-кадърни,талантливи и красиви Актриси,които заслужават ефирно време...Разбираемо е,че мъжът й не може да й откаже роля във филмите си,но за зрителите е мъка да я гледат-бавна,флегматична и меланхолична!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
точно....
преди месец
0
гледах ги и двамата пред време,разочаровани и макарев ревеше за признание от Холивуд....ама като му гледам творението , направо си е гола вода , а луизка ....наи-добре да изреже сцените с нея и тийнеджърчето. Никаква емоция , Луиза може да играе само дърво успешно. И филма....пълна сапунка ама от евтинките


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени