Луна скарана с първите 7 години или брилянтна актриса?! (Наглостта й в „Капките вбеси зрителите)

https://hotarena.net/skandali/luna-skarana-s-parvite-7-godini-ili-briliantna-aktrisa HotArena.net
Луна скарана с първите 7 години или брилянтна актриса?! (Наглостта й в „Капките вбеси зрителите)

Тотално скарана с първите 7 години или родена актриса е Луна?! Това се чудят зрителите на „Като две капки вода“ след снощния й „спектакъл“ в лайфа. Като тук не визираме изпълнението на Ирене Кара, а поведението й към водещите и журито след това.

Прословутата „г-жа Президент“ си позволи адски неуважително отношение спрямо тези, които я оценяват. И особено към актьора Юлиан Вергов, когото директно нарече „статист“.

„Голяма грешка е, че не сте се занимавали с диско танци“, опита се да я похвали Вергов след изпълнението.


Какво му отвърна Луна и още по темата, четете на Show.bg

6 Коментара

Рони

преди 4 години

Тази е абсолютно куку да не кажа, че е болна от идиотизъм! Тя не е виновна, че са й позволили да губи времето за изява на някой сериозен човек!Виновен е продуцента! Шоуто си е шоу, но простащината е една! Гледали сме този формат по чужди канали. Такава простащина там липсва!

Коментирай

Чудя се

преди 4 години

Мили хора, много ви моля изкажете мнението си за Луна! Смятате ли, че е луда? Според мен е изключително зла, комплексирана и невъзпитана! Само на мен ли така ми изглежда? Защо невъзпитаните хора имат толкова голямо самочувствие? Тя не е и талантлива! Много неприятна жена..!

Коментирай

!!!!

преди 4 години

Продуцентите са поели голям риск, като са поканили в шоуто тази жена, защото е всеизвестно, че тя има психически отклонения. В подкрепа на думите си, ще Ви припомня участието и в къщата на БИГ Брадър. Държанието и беше на луда, ексцентрична жена с огромно самочувствие. Самочувствие без покритие.

Коментирай

George1

преди 4 години

Арменеца е виновен че дава поле за изява на този цигански изрод.

Коментирай

Патка

преди 4 години

Абе нали прави рейтинг, на Мъгардич и Вегов им е ясна хаватас луна, едва ли Вергов се обижа... Шоу да става, щом тук статии се пишат, значи проектът Лун(д)а е успешен!

Коментирай

а бе,

преди 4 години

Какво шоу,какви 5 лева.Това си е обикновена простащина която някои си въобразяват,че е шоу.Мен лично простафелщините не ме веселят.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.