Мацката на Али Соу за силикона: Гърдите ми са натурални! (Горещо фото)

https://hotarena.net/laifstail/mackata-na-ali-sou-za-silikona-gardite-mi-sa-naturalni HotArena.net
Мацката на Али Соу за силикона: Гърдите ми са натурални! (Горещо фото)

 \"Нямам силикон в гърдите. Те са съвсем натурални!\" Това призна сексапилната половинка на нападателя Али Соу. 20-годишният български модел Габриела Крекманова се премести да живее с бившия голмайстор на ЦСКА-София в Русия тази пролет. Двамата спретнаха любовно гнезденце в град Ростов, където Али играе.

Габи е една от най-следваните футболни половинки от българските фенове. Тя предизвиква небивал интерес в социалните мрежи и затова реши да отговори публично на въпроси на свои последователи. Тя е категорична, че пищният й бюст е напълно естествен. Признава, че перфектното й тяло не се нуждае от специална хранителна диета.

\"Никога не съм спазвала режим, ям всичко. Тренирам през ден, ако не ме домързи\", откровена е половинката на Али Соу. Тя все пак се е подлагала на различни разкрасителни интервенции. Варненската хубавица е честна, че си е поставила 0,5 мл хиалурон в устните, а преди две седмици е направила и втора такава процедура в Русия. Затова сега джуките й изглеждат още по-набъбнали, писа \"България Днес\".

Габриела и Али живеят заедно с двете им кучета от породата бостън териер. Моделката признава, че е направила куп ваксини и извадила куп разрешителни, за да може да вземе домашните любимци със себе си. Тя е възхитена от живота в Русия и няма намерение да се прибира на този етап. \"Определено хората тук са доста по-добри и услужливи. Спокойно е и има много приятни места за хапване.\" Родителите на българката подкрепят връзката й с тъмнокожия футболист и дори са готови да го приемат за зет.

6 Коментара

боклук

преди 2 години

НАЛИ ЛИЖЕШ ЧЕРНИЯ КУР ДЕТО ТЕ МАЖЕ С МАЙОНЕЗА. ПИЕШ НЕГЪРСКА ПОТ И ЯДЕШ НА ЧЕРНИЯ ГОВНЯТА. КРИВИТЕ ЗЪБИ И ДИАЛЕКТА СИ ОПРАВИ ИНАЧЕ СИ ПАРЦАЛ ОТ КЛАСА ЩОМ СЕ ЕБЕШ С ТОЯ ИЗРОД

Коментирай

Ей маймуна нееволюирала

преди 2 години

Твоята раса с какво е по-добра бе леке?С нищо.Би ти се искала да имаш ЧЕРНИ гени-нали мадамите тях харесват!Яд те е,че те са надарени и жените ги харесват ,а твоя е много малък и създава комплекси?Затова ли си толкова злобен бе малко пигмейче? Расизмът е признат на ОГРАНИЧЕНА МАЙМУНА.Няма еволюция за теб уйо... На тях и кожата и телата им са по-хубави от на теб,имат таланти за много неща.В много неща са 1000 пъти ПО-ДОБРИ от теб... Но ти КОЙ ЗНАЕ и ти какъв си-българите сте шибани от турци,цигани и който не и бил тук,само той не ги е шибал-така че-кой знае,може и ти да носиш цигански ген!

Коментирай

Ей маймуна нееволюирала

преди 2 години

Няма да се шиба с теб бе....искаш с теб,нали?!Тцццццц.....хахах!Яд те е ,че не е с теб!

Коментирай

......па

преди 2 години

Бял шебек,черен шебек...

Коментирай

Бляк

преди 2 години

тоя каква рехава проскубана брада има... колко недъгав и грозен орангутан е. Тая му къса черните косми с кривите си зъби от потните ташаци и му забелва кривия малък кур а като го насере не си личи защото кожата му е с цвят на фекалий. Фекална курва акана и пикана от роб. Негрите са роби. За нищо не стават

Коментирай

Dayana

преди 2 години

Поредната обработена до неузнаваемост.Тоя беше качил някакъв клип как тази яде като прасе и няма нищо общо с обработените снимчици,които качва по инстаграм. Да не говорим,че тялото й далеч не е такова-широка в ханша и кльощава като солета.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.