Маестрото иска дъщеричка от Виктория Готева (Музикантът ще задмине Джизъса по бракове и деца)

12 Юли 2023, 14:48


 Пианистът и шеф на „Ку-ку Бенд“ Евгени Димитров - Маестрото е на път да задмине бившия футболист Благой Георгиев по бракове и деца. В средата на юни на тайна сватба на морето той се врече във вечна вярност на водещата на новините по bTV Виктория Готева. Тя е цели 26 години по-млада от него, а двамата са заедно от три лета. Младоженците обаче пазели в пълна тайна връзката си сватбата си, която споделили само с най-близките си хора пише „Галерия“.


Евгени е имал връзки с десетки млади дами и три деца от три различни жени. Преди Вики обаче се е решил на сватба само веднъж. Избраницата му е майката на първия му син – джаз музикантката Михаела, известна с псевдонима с псевдонима Мишел Дийн. Бракът им просъществува много кратко и се разпадна още през 90-те.

 

Никой никога не е очаквал от Евгени да се ожени повторно. Разликата във възрастта на двамата влюбени е над 28 години. Той през януари чукна 54, а тя скоро трябва да духне 26 свещички. Искрата помежду им е пламнала преди 3 години по време на уроци по пиано, които Маестрото давал на младата Вики. Как се е стигнало. дотам, че да й преподава, не е ясно, защото дясната ръка на Слави едва ли дава уроци на всички, които искат да се обучават при него. За младата новинарка обаче явно е направил изключение и от урок на урок се е стигнало до сватбата в Лозенец.

 

Огромната разлика между Евгени и неговата нова булка е напълно в стила на музиканта, който от няколко години е и директор на телевизията на Слави 7/8 ТВ. Единствената жена, която е била приблизително на неговите години, когато е бил с нея, е първата му съпруга Мишел. Двамата се разделят малко след раждането на сина им Венелин. Момчето вече е на 28 години – по-голям от новата си мащеха.

 

Разводът на баща му и майка му идва, след като Маестрото се увлича по 18-годишната ученичка Радослава. Връзката му с нея се разпада по-бързо и от брака с Мишел. Следват многобройни креватни забежки, докато се стига до връзка с рекламистката.


Ела Наумова, която все още е студентка, когато грабва вниманието на Евгени. През 2004-та тя му ражда близнаците Кристиян и Александър. Сашко обаче напуска този свят, когато е само на година и половина. Детето е с тежки увреждания и издъхва на: операционната маса. До днес това е най-голямата трагедия в живота на Димитров.

 

„Две години живях в ада”, признава той след време, провокиран от борбата на майките на деца с увреждания, чиито протести в „Шоуто на Слави” упорито подкрепят. Смъртта на детето слага край на връзката на музиканта с Ела.

 

След нея в живота му влиза балерината от „Магаданс” Нели Желева. Тя е майка на най-малкия му син. Но и тази любов е кратка. Говори се, че след нея в леглото на Димитров се е настанила художничка, а колко други са минали през него, докато дойде ред на новинарката Виктория, не е ясно. Но щом се е стигнало до брак с Готева, нещата вероятно са сериозни. Евгени е категоричен, че иска момиченце от поредната си жена.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди 2 месеца
0
И футбалеркото и Маестрото имат само по два брака. Какво толкова ги дъвчете.Какво искат,какво не искат никого не интересува.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени