Маестрото се ожени за тв водещата Виктория Готева на плажа на Брендо

09 Юли 2023, 12:00


Скромната на вид новинарка от Би Ти Ви Виктория Готева се оказа скрита лимонка. Тя се обвърза официално с един от най-влиятелните мъже в страната ни, а именно – Евгени Димитров-Маестрото, който е дясната ръка на Слави Трифонов. Двамата са вдигнали тайна сватба в Лозенец, на плаж „Оазис”, който е собственост на емблематичния подземен бос Евелин Банев-Брендо.

 

Двамата влюбени са си казали „Да!” на 18 юни, научи „Уикенд” от очевидци. Изнесената церемония за сключването на брака е била на плажа пред около 50 гости. След това тържеството се е преместило в ресторанта на Белослава в курортното селище Лозенец, което е на метри от брега. „Хранехме се в ресторанта, когато ни помолиха да приключваме, защото чакали сватбари. След това видяхме сватбената арка на пясъка. Оказа се, че младоженците са Евгени Димитров-Маестрото и Виктория Готева”, разказаха пред „Уикенд” случайни свидетели но романтичното тържество. На сватбата е присъствал целия „Ку-ку бенд”, но не и Слави Трифонов, научи още наш репортер. Дългия обаче е проводил специален дар за младоженците. По най-груби сметки, сватбата е излязла поне 50 000 лева на Маестрото.

От Би Ти Ви съобщиха щастливата новина едва миналата сряда. Тя е огромна изненада, тъй като Маестрото е известен като един от най-големите свалячи в страната ни, който обаче упорито избягва брака. Имал е връзки с десетки млади дами и три деца от три различни жени. Преди Вики обаче се е решил на сватба само веднъж. Избраницата му е майката на първия му син – джаз музикантката Михаела, известна с псевдонима Мишел Дийн. Бракът им просъществува много кратко и се разпадна още през 90-те. Никой никога не е очаквал от Евгени да се ожени повторно.

Разликата във възрастта на двамата влюбени е над 26 години. Той през януари чукна 54, а тя скоро трябва да духне 28 свещички. Искрата помежду им е пламнала преди 3 години по време на уроци по пиано, които Маестрото давал на младата Вики. Как се е стигнало дотам, че да й преподава, не е ясно, защото дясната ръка на Слави едва ли дава уроци на всички, които искат да се обучават при него. За младата новинарка обаче явно е направил изключение и от урок на урок се е стигнало до сватбата в Лозенец.

Огромната възрастова разлика между Евгени и неговата нова булка е напълно в стила на музиканта, която от няколко години е и директор на телевизията на Слави 7/8ТВ. Единствената жена, която е била приблизителна на неговите години, когато е бил с нея, е първата му съпруга Мишел. Двамата се разделят малко след раждането на сина им Венелин. Момчето вече е на 28 години – по-голям от новата си мащеха.


Разводът на баща му и майка му идва, след като Маестрото се увлича по 18-годишната ученичка Радослава. Връзката му с нея се разпада по-бързо и от брака с Мишел. Следват многобройни креватни забежки, докато се стига до връзка с рекламистката Ела Наумова, която все още е студентка, когато грабва вниманието на Евгени. През 2004-а тя му ражда близнаците Кристиян и Александър. Сашко обаче напуска този свят, когато е само на година и половина. Детето е с тежки увреждания и издъхва на операционната маса. До днес това е най-голямата трагедия в живота на Димитров. „Два години живях в ада”, признава той след време, провокиран от борбата на майките на деца с увреждания, чиито протести в „Шоуто на Слави” упорито подкрепят.

Смъртта на детето слага край на връзката на музиканта с Ела. След нея в живота му влиза балерината от „Магаданс” Нели Желева. Тя е майка на най-малкия му син. Но и тази любов е кратка. Говори се, че след нея в леглото на Димитров се е настанила художничка, а колко други са минали през него, докато дойде ред на новинарката Виктория, не е ясно. Но щом се е стигнало до брак с Готева, нещата вероятно са сериозни. Ще видим докога.


В светските среди се коментира, че Маестрото в личните си отношения е същият като Благой Димитров-Джизъса, само дето не бие на очи толкова много.

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Честито
преди 2 месеца
0
Виждала съм ги, много се обичат
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
преди 2 месеца
0
Иска да се уреди пак да се върнат в бтв хаха
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени