Магда имитира Николета Лозанова

https://hotarena.net/az-jenata/magda-imitira-nikoleta-lozanova HotArena.net
Магда имитира Николета Лозанова
Фолкпевицата Магда, която се опитва да съживи чалга кариерата си, се е превърнала в копие на Николета Лозанова, видя HotArena. 

От предишната блондинка с пухкаво лице не е останало нищо, забелязват чалга маниаците. Сега бившата на Красьо Черния е брюнетка и видимо е направила няколко корекции по лицето си. Тя спокойно може да бъде объркана с Николета.

Припомняме, че преди година и половина тя стана майка на момиченце. Бургазлийката не желае да се впуска в подробности за бащата на детето си. Изпълнителката вече записа няколко песни след раждането, но те се приемат хладно от аудиторията, пише \"Уикенд\".

3 Коментара

AMAN

преди 4 години

Преди няколко дни пуснахте същата статия за тази 35 годишна чалгарка C-категория. Какво се опитва да направи? a) да се отърка в славата на Николета б) да възроди залязлата си "кариера" в) да мине за вървежна и актуална мацка Страшно неуважение към читателите е да пускате една и съща статия два пъти. Тази снимка явно много си я харесвазащото и по други сайтове е си е пуснала статията и смехотворното текстче. Съжалявам, но няма грам от чара на Николета.

Коментирай

ПФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ

преди 4 години

То защото е невероятен комплимент да те сравнят с черния изтърбушен парцал Никлузета, :D : D : D. За много жени би било ужасна обида я сравнят с тази спаружена женичка, повярвай ми. Да на 23 беше готина, но прекали с операциите и солариума и сега прилича на връстница на кака си Биляна Дол.

Коментирай

xa xa

преди 4 години

Ами по-добре е от този бобър.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.