Магистър по моден стайлинг от Варна стана „Мисис България“ 2023

07 Ноември 2023, 11:11


На пищна церемония по раздаването на 25-ите награди за най-красива омъжена българка, короната "Мисис България Europe" грабна Румяна Иванова от Варна.

Догодина Руми ще представи страната ни на „Мисис Европа“, където ще премери сили с всички красавици от Стария континент, носителки на титлата.

Професионалната кариера на Румяна Иванова е впечатляваща. Тя е моделиер – конструктор, магистър по моден стайлинг, собственик на модната марка и модно ателие " TAILOR". Носителка е на множество награди, след които „Дизайнер“ за 2022 година, а бутикът й е в ТОП 10 на модните брандове в България за миналата година.

През лятото Румяна направи своя впечатляващ дебют в меката на изобилието - Дубай по време на конкурсa Man of the Universe, където представи своите уникални модели, с които впечатли изисканата публика.

Руми е представяла роклите на марка „TAILOR“ на множество престижни форуми и ревюта, сред които Fashion weekend  - Св. Влас 2023, Фестивал на модата и красотата -Варна 2023 и др.  Облича известни личности от българския хайлайф и Дубай.

На конкурса „Мисис България“ Румяна Иванова се представи с рокля по неин дизайн на нейната марка „ТAILOR“. Румяна е майка на две деца. В свободното си време спортува,  бивш състезател по фитнес бикини е. Обича да готви, да чете книги и да прекарва време с децата и семейството си.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рони
преди 3 седмици
0
От къде ги вадите такива селянки, че и шивачка. Първо ми заприлича на травестит, после видях, че дори и излъчване няма. Все едно няма никой.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хорейшо
преди 3 седмици
0
какви са тези селяни?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
t
преди 3 седмици
0
В първия момент като видях снимката си помислих, че това е новата Мис Баба.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ради
преди 3 седмици
-15
Манита, спри със злобата и завистта.
Ами.......
преди 3 седмици
0
И това ли е представата ви за най-красива омъжена българка.......не бих казал. Изкуствена зъбата усмивка,хлътнали горни клепачи и пълна липса на свежест и обаяние.И побързахте да oбявите ,че имала собствен бутик,че омайвала дубайците с моделите си......да де,най-хубавата омъжена сред омъжените...хахаха,ТИПИЧНО ПО БЪЛГАРСКИ.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди 3 седмици
0
Всички такива безсмислени титлички се купуват от някой спонсор на конкурсчето затова и носителките им обикновено са крокодили.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени