Майката на Азис отказала 6-цифрена сума да лъсне дибидюс на корица

23 Ноември 2022, 13:00


Красивата майка на Азис – Гергина, е имала предложение да украси корицата на мъжко списание, и то не в България. Тя обаче отказала да се появи в еротична сесия въпреки 6-цифрената сума като хонорар.

 

Тайната за предложението за голи снимки на Гергина издаде звездният й син. "Когато майка ти изглежда по този начин, не е учудващо, че е отказала шестцифрен хонорар да бъде корица на едно от най-известните мъжки списания в света. И поканата не идва от България.

Не е сензация и това, че е родила мен. Не е изненадващо, че цял живот е работила като роб, за да ме отгледа и направи това, което съм в момента. Интересното е, че е на 65 години, аз на 44 и ми звъни по телефона с въпроса: "Васко майко, ял ли си", написа в личната си страница в Инстаграм изпълнителят на „Хабиби“.

 

За красотата на майката на Васил, както е рожденото име на певеца, се говори от години. Тя изглежда като негова сестра и определено много млади девойки могат да й завидят. Самият Азис неведнъж е споделял, че връзката им е изключително силна и двамата много се обичат. Това личи и от написаното от него, където става ясно, че макар отдавна да е самостоятелен и голям мъж, Гергина все още се интересува ежедневно дали наследникът й е добре и дали е ял.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 2 седмици
-1
Тоя винаги е лъгал за всичко.Никой не му се връзва на измишльотините.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гуца от Сунгурларе
преди 2 седмици
-1
Баш пък до тая проста циганьорка ли опряха? Азис си е мангал и лъже , като такъв. Дори пакетът му не е толкова голям, ами си слага изкуствени пениси в гащите, за да заблуждава. А колко е прост... идея си нямате.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hhhhhhh
преди 2 седмици
-2
Уремли са в чужбина циганска путка да видят - сякаш нямаше износ на циганки, лигавещи курове за 20евро. Ха ха ха! Баси цирка! Искаме доказателство! Да изпрати договор с офертата, а ние да си направим ресърча дали се е случило!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени