Майката на Джордже Михалевич: Живея само заради децата му и Наталия

2893
02 Октомври 2018, 10:41Разтърсваща изповед направи в социалните мрежи майката на Джордже Михалевич. Свекървата на Наталия Гуркова е съкрушена, но е готова да се бори, само за да бъде до децата на сина си и снаха си, научи HotArena.


„Скъпото ми дете, моята радост и гордост. Благодаря за всичко, благодаря, че ми остави два ангела—Джорджия и Кристиян, за които трябва да живея, както живях заради теб… Ти си жив за нас.


Твоето голямо сърце и безкрайна любов ще ни водят занапред. Моля се на Бог да те заведе в рая на рая, защото знае добрите ти дела.


Мъката е безкрайна, но ще продължа тежката битка без теб, да бъда утеха за двете ти деца и Наталия”, пише Мира, цитира „България днес”.От думите й става ясно, че в този труден момент тя е плътно зад снаха си и децата на Джордже и Наталия. „Почивай в мир, ангел мой”, завършва тъжната си изповед Мира.


Междувременно остава неясно кога ще бъде погребението на Михалевич, както и къде. Негови приятели питат майка му дали ще има литургия в Йоханесбург, или ще бъде погребан в родната му Черна гора.


Според негови близки, погребението се бави заради аутопсия и изясняване на обстоятелствата около смъртта му. Затова е твърде вероятно да бъде транспортиран в родината си, а поклонението да е в Йоханесбург.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени