Майката на Нети излъгала мъжа си, че е бременна от него (Джилда се омъжила за Красимир Левашки знаейки, че чака дете от друг)

https://hotarena.net/laifstail/maikata-na-neti-izlagala-maja-si-che-e-bremenna-ot-nego HotArena.net
Майката на Нети излъгала мъжа си, че е бременна от него (Джилда се омъжила за Красимир Левашки знаейки, че чака дете от друг)
Родната майка на певицата и актриса Антоанета Добрева-Нети - Джилда Първанова-Алексиева, се е омъжила за озвучителя на Диана Експрес Красимир Левашки бременна с нея, узна HotArena.


Това разкри най-близкият му приятел Радослав Ангелов, който също е работил за легендарната рок група като осветител. \"Виржиния се роди след Нети. Джилда е знаела, че е бременна и се омъжи за Краси с цел да го убеди, че детето е от него. Роди го и Краси беше много щастлив, празнувахме, тя му каза, че е седмаче, а то беше нормално и доносено дете. В родилното майка му разбрала и тогава Краси я изгони, но след няколко месеца пак се събраха. След това се роди Виржиния, наистина от Краси\", разказа Ангелов пред Телеграф. 


Именно другата й дъщеря - Виржиния Левашка, обвини майка си, че с ТВ предаването, в което разкриха сензационната вест, че Джилда е истинската майка на Нети, е вкарала в гроба 68-годишния Красимир. \"Той го преживя много тежко, спря да си пие лекарствата, изпадна в много дълбока депресия. Беше много обиден на някои \"приятели\", които вместо да го подкрепят, възторжено се радваха за щастието на майка ми, но на гърба на баща ми. Това приятелство/предателство го срина\", заяви Виржиния. 


Тя разкрива и че родената с 2 години преди нея Нети първоначално се е казвала Адела. \"От коментар на приятел на баща ми публична става и истината, че Джилда се е омъжила бременна, а когато се е разбрало, че детето е от друг, всички са я изоставили. Баща ми я е прибрал и са се опитали да създадат семейство - така съм се родила аз\", добавя Левашка. 

10 Коментара

а бе,

преди 3 години

Вирджиния Левашка стига сте размятали непраните семейни гащи по медиите.Решете проблемите с майка си и не занимавайте обществото.

Коментирай

оммм

преди 3 години

Дони е бил помолен да не раздухва случая , но как ще изтърве подобен пиар. Дори сам е режисирал всичко. Дони смаза един талантлив човек като Момчил , а сега прати друг в гроба . Иначе сме Хари Кришна , но с 12 апартамента собственост.

Коментирай

Бебо

преди 3 години

Докога ще ни занимавате с тези неморални хора?

Коментирай

Треторазряден пиар....

преди 3 години

Изключително слаба игра от Нета , елементарен сценарий ...да не споменаваме ония монотонни , бездарни тетки от “търси се”.... А глупавата джида явно си е била шавлива ....смрадлива история ....

Коментирай

Учител

преди 3 години

Нети, стой далеч от биологичната си майка, тя не е добър човек.

Коментирай

егати срама

преди 3 години

Доста грозно, когато стане публично. Това са лични неща бе хора, мислете преди да се излагате кой от кога забременял, за кой се оженил и кой излъгал, ужас. То цял сериал може да се напише, турските съпунки пасти да ядат.

Коментирай

неев

преди 3 години

"Търси се " е най- блудкавото предаване , а двете нескопосани лелки и за кабеларка не стават. Заради масираната реклама на историята загледах предаването. Ще повърна.

Коментирай

Соня

преди 3 години

Физиономията на майката е доста неприятна. Излъчва злоба.

Коментирай

Мая

преди 3 години

Чудесно е , че майка и дъщеря са заедно . Оставете Нети сама да прецени какъв човек е майка й . Виржиния или , каквато е там да не се излага , това е майка и и сестра и , колкото и да не и се ще , имат общи гени . Алкохолът не прощава на никой . Майка и дъщеря се събрали , и ето ти депресия . Ти да видиш ! Ами да не беше ги разделял още при раждането на бебето , но се иска да си мъж ! Да ама не , какво ще кажат хората ?!

Коментирай

Eli

преди 3 години

Някои неща е по-добре да си останат в миналото. Защо си го причинявате това. Всички сгрешихме и станахме излишни.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.