Майката на Николета: Искам да се ожени за Ники след кризата!

https://hotarena.net/laifstail/maikata-na-nikoleta-iskam-da-se-ojeni-za-niki-sled-krizata HotArena.net
Майката на Николета: Искам да се ожени за Ники след кризата!

Николета и Ники Михайлов да се оженят, след като мине кризата, се надява майката на  Николета – Ердина Лозанова.

\"Дали искам Николета да се ожени за Ники? Разбира се, че искам, но това не зависи от мен, а от  тях. Да ми се обичат децата и да им се радвам. Другото все някак ще се оправи\", сподели Еридина.

 Според нея дъщерите и внуците са най-важното в живота й. \"Никога не ме оставят.  Ето и Николета  когато й е най-тъжно, се допитва до мен. Дава, й  сили. Другата ми дъщеря Велина също. Двамата с баща им Киро много им се радваме\",  споделя Еридина.

\"Не ме е страх от вируса, продавам си в хранителния магазин в село Караджово. В момента при мен е другата ми дъщеря Велина. Всички много се пазим, но да са живи и здрави младите, нашето - каквото дойде”, коментира положението със заразата майката на Николета.

56-годишната жена е жалостива и продават в селото почти на версия в тези тежки времена. Опитва се да помогне с каквото може. Бабата на Николета също се пази и почти не излиза. Съвсем скоро семейство отпразнувало рождения ден на Велина, но тихо и скромно, пише „България Днес\".

16 Коментара

/////

преди 3 години

Щом пускате материалче за майката на Свирколета,пуснете и нейна снимка,Не на дъщеря и,и Малката перука.

Коментирай

George1

преди 3 години

И аз много искам,ще ми олекне и ще спя спокойно.

Коментирай

Ева

преди 3 години

Ами и дъщеря и да се върне на село да продава в хоремага и да ни отърве от себе си

Коментирай

ха ха

преди 3 години

николета също да продава в карадживо ще от ва ря бира с циците си и ще лапа на майка и колбасарката наденицата за реклама. Николай няма да се ожени за пачавра

Коментирай

:)))))))))))))

преди 3 години

Не само дъщерята,ами и майка и,и сестра и се надяват да изядат парите на семейство Перуканови.

Коментирай

Бащата на Николай

преди 3 години

Не искам да се ОМЪЖИ за курвулета след кризата.

Коментирай

аууууу хахахахаха

преди 3 години

Семейството на Николай сигурно са на Мента Глог и Валерян в момента хахаха. Божинов им построи къщата на село, сега е ред на Михайлов. Това са толкова простовати хора, представвете си ги до семейството на перуканпхахахаха.

Коментирай

Мария

преди 3 години

ДОСЕГА,АКО Е ИСКАЛ ЩЕЩЕ ДА Е ВЗЕЛ.

Коментирай

***

преди 3 години

Догога, докога, докога? Няма отърване от това силиконово, неприятно същество. Какъв е тоя текст в стил "махленки обсъждат мечтите на селската магазинерка"?! Тъп нячин да се привлича отново и отново вниманието към Николета. Е, много посредствено. Ще се удавим в простотия...

Коментирай

смях

преди 3 години

Майката и Николета напират Николайчо да я вземе, хаха, ми то друг балък няма да намери та докато е хванала тоя поне да го закара до олтара ;). Горките му родители. Ако наистина го е изцепила това то вервайте ми това са....жалки женици. Закъсали също ;). Бегааааай Перукан докато е време.

Коментирай

о

преди 3 години

Млякото вече изпито отдавна, пък сега иди, че го убеждавай да купи кравата. Не става така.

Коментирай

7777

преди 3 години

Е хайде де тя вече 3 деца роди от него, нали все намеква, че е бременна пък накрая нищо.Не симпатизирам на Николета, но Николайчо май не е много уверен, че иска да е с нея и да има деца и май само и губи времето, а тя се е хванала като удавник за сламка за него, че друг едва ли ще и се върже.По-добре да не я баламосва дълго, че и тя не е първа младост.

Коментирай

love mangos

преди 3 години

Егати селската снимка, да ни показва колко е хай! По анцуг и интериор ала циганска махала, забравила е да изтъни и удължи свинските краченца! Горкия човечец, сигурно магии му прави да е баджанак с половин България!

Коментирай

Не става така

преди 3 години

Тя и да се омъжи за малкио Перучко пак ще си бръмчи щото си може момичето и като я искат, тя няма да се дърпа я....

Коментирай

Тъпанари

преди 3 години

Ебати селската пошла снимка хахахаха ама тия двамата са еталон за кич кво да искаме от тях

Коментирай

Fit

преди 3 години

То па Перукан един интелигент... Яко далавери, пиян-залян навсякъде, накрая и издънката с джипа на тревата. Пълен резил е тоя.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.