Майката на Сузанита: При мен са с бебето, по-добре да е сама, отколкото нещастна!

03 Юни 2023, 10:10


„3асега без коментар. На Сузанита в момента не й се говори. При мен са с бебето и се гледаме", сподели майката на изпълнителката Сузанита - Шенай, и добави:

 

„Дъщеря ми е над 18 и може сама да решава какво да прави! Добре е. Много й помагам, с каквото мога, заедно се справяме с всичко", казва за „България Днес" още майката на изпълнителката, която скоро се раздели с бащата на детето им Марк Славов. Двете дами и малкият им кавалер Матиас откраднаха кратки мигове в празничния първи юни на „Капана" в Пловдив.

 

„Искам Сузи да е щастлива, защото беше свидетел на много изневери, напивания, алкохолизъм и затова не намери смисъла и щастието в тази връзка. И аз прощавах 19 години и нищо не спечелих, разделих се с баща й. Но ми минаха години- те и младините", каза бившата жена на певеца Орхан Мурад, според която, когато остареем, по-трудно се доверяваме и намираме любов. Шенай е убедена, че ако човек не е щастлив, по-добре е да предприеме мерки навреме. „И да казваш, че заради децата го правиш, пак не е същото. Защото точно те не бива да растат в отровна среда, за да не стигнат след време също до алкохол и наркотици. 3ащото примерът, моделът на поведение, всичко идва от неразрешените проблеми между родителите", добавя вече щастливата Шени.

Макар и по трудния начин, тя е разбрала, че компромисите и извиненията не си заслужават, ако от самото начало нещата не вървят добре в семейството. „Откакто се разведох, много неща при мен се промениха. В началото всеки е добър, обещава много и после идват разминаванията. А колко хора не са раждали деца, осиновяват и ги гледат по-добре от истинските им родители. Светът е малък и затова винаги може да се намери добър човек, който да иска да им бъде добър и грижовен родител", казва още баба Шени.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени