Майката на Сузанита стана тираджийка

https://hotarena.net/laifstail/maikata-na-suzanita-stana-tiradjiika HotArena.net
Майката на Сузанита стана тираджийка
Майката на невръстната провокаторка Сузанита – Шенай, вече притежава професионална шофьорска книжка, която й дава право да шофира тежкотоварни камиони и тирове, научи HotArena. Съпругата на популярния певец Орхан Мурад взела изпита от раз, без да направи нито една грешка. Инструкторът й толкова се възхищавал от уменията й зад волана, че непрекъснато я хвалел. Стигнало се до там, че да я дава за пример на останалите курсанти, наричайки я „отличничката на курса”. 

В пловдивската „Автошкола ГГГ” всички познавали известната дама. И макар че била блондинка, тайно се възхищавали на умението да попълва безгрешно тестовете и да кормува с умение, на което биха завидели мъжете в групата. 
„Инструкторът ни Георги Георгиев е невероятен професионалист. Беше достатъчно търпелив да ни обяснява, показва, обучава и кара да правим по няколко пъти едно и също упражнение. Има голяма разлика в карането на кола и на камион. Но пък аз имах такъв мерак да карам тир, че бях готова на всичко, за да се представя добре. Често се шегувах пред приятелите си, че ще карам край града, да бъдат внимателни, да ни ги срещна с камиона. Обучавах се основно на МАN. В началото много се радвах – карах як и голям камион, който пердашеше по улиците. Първите 200 метра ми бяха най-интересни, после започнах да свиквам, защото слушах гласа на инструктора си и следвах напътствията му. Отварях прозореца на камиона и виках към шофьорите на коли: „Карайте винмателно, че идва Шени”. Най-трудно ми беше да се науча да минавам под Железопътния мост в Пловдив, но и това научих. Мога и да пея, и понякога го правя по време на изява на Орхан, но ви уверявам, че в шофирането съм по-добра. Гордея се, че мога да карам машини с тегло 3500 килограма, плюс прикачено ремарке към тях – 7 тона, ако се налага”, отсича Шенай. Курсът продължил почти месец, а от там насетне майката на Сузанита не била решила дали ще ползва тапията, която толкова искала да притежава

Впрочем, Шени била единствената жена, мераклийка за тираджийка в града под тепетата. Тази професия от край време се смята за мъжка, защото предполага пътуване по Европа и Русия, нощувка в самия камион на специални паркинги, навъртени стотици километри и още куп неудобства, към които дамите трудно се приспособяват. Обикновена си шофьорска книжка г-жа Мурад изкарала малко след като правилника за движение й позволявал – някъде към 19-ата си годишнина. Пак я взела от раз. Обичала да ползва автомобила си и непрекъснато въртяла гуми из страната. След връзката си Орхан влязла в ролята на негов личен шофьор. Той й имал пълно доверие, защото виждал, че върти гуми с лекота и може да преценява ситуацията по трасето. 
Запознати с бизнеса на Шени твърдят, че нищо чудно дамата сама да пътува до чужбина с камиона, за да го товари със стока. От години красивата половинка на изпълнителя на „Хиляди слънца” върти бизнес с детски и бебешки дрешки. Г-жа Мурад има собствен бутик, който е един от най-оборотните в града, радва се на постоянна клиентела, защото стоката е изключително качествена, внос от популярни фирми в чужбина. Госпожата прескачала по дела и до съседна Турция, където също въртяла успешен алъш-вериш, пише \"Уикенд\". 

6 Коментара

Ева

преди 5 години

ТОВА МОМИЧЕ ИМА ХИДРОЦЕФАЛИЯ,МОЗЪК НЯММА А ВОДА.ТАКОВА ЧЕЛО И ОГРОМНА ГЛАВА СИ ЛИЧИ,ЧЕ Е БОЛНО..ИЗВЪНЗЕМНО Е.

Коментирай

Gossip Girl

преди 5 години

Това момиче е най- великата певица!

Коментирай

Айше

преди 5 години

Най-великата малолетна курва.Афeрин!!

Коментирай

Луцифер и Сатаната

преди 5 години

Няма лошо. А сЛузи не е курва, тя просто ги сменя. :DDDDD

Коментирай

Виктория

преди 5 години

Шаврантия

Коментирай

Дидо

преди 5 години

Представете си хипотетично,ако съпругът и бащата в това семейство гледа,какво ще види.По добре да си остане такъв какъвто е днес и без това той не е много значим за фустите.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.