Майки нападнаха клюкарката Лили

https://hotarena.net/az-jenata/maiki-napadnaha-kliukarkata-lili HotArena.net
Майки нападнаха клюкарката Лили

Бившата тв клюкарка от „Папараци” Лили Ангелова разгневи майките в социалните мрежи. Ексводещата разкри, че няма никакво намерение да ваксинира сина си, научи HotArena.


„Твърдо против ваксините съм”, избухна брадърката. И допълни, че не вярвам тях.


С думите си Лили си навлече гнева на много майки в публичното пространство. „Как така няма да ваксинира детето си. Ами ако се разболее или хване шарка?”, питат Лили майките, пише „България днес”.


Ангелова обаче е категорична, че не желае да поставя ваксини на сина си. Бебето се роди преди шест месеца и според нея от тях няма никакъв смисъл. Водещата не се тревожи особено и от факта, че ако го остави без ваксина може да прекара вирус от морбили.



Според нея детето трябва да се пребори само с бактериите и така организмът да си създаде имунитет към тях.

9 Коментара

Сима

преди 5 години

Няма защо да са гневни другите майки. Това е нейното дете.

Коментирай

И

преди 5 години

Голям риск поема... А и без ваксини няма да приемат детето в никое детско заведение. Много такива майки само да могат да запишат детето на детска градина накрая бият наведнъж небитите ваксини.

Коментирай

s

преди 5 години

Хич не я мислете. Разполага със средства, може да си наема детегледачки докогато поиска, или да го запише в частни детски градини. Едва ли ще опре до държавните. А другите майки какво се тревожат - техните деца като са ваксинирани, нали са (уж) защитени. Аз я поздравявам.

Коментирай

Грам не разбираш

преди 5 години

" А другите майки какво се тревожат - техните деца като са ваксинирани, нали са (уж) защитени." Това изказване показва, че нищо не знаеш за това как работят ваксините. Те работят, когато са на повсеместно ниво и се повиши всеобщия имунитет, не толкова на индивидуално ниво.

Коментирай

Ели

преди 5 години

" А другите майки какво се тревожат - техните деца като са ваксинирани, нали са (уж) защитени." Да изгражда естественият му имунитет някъде другаде. Моето дете, което е с една ваксина, но непоставена втора друга няма да страда от тъпоумието на квачките.

Коментирай

до ваксиниращите майки-УБИЙЦИ

преди 5 години

А БАБИТЕ И ДЯДОВЦИТЕ ВИ,РОДИТЕЛИТЕ ВИ ВАКСИНИРАНИ ЛИ СА БИЛИ?Не ,нали?!?Права е жената...и хич не я плюйте...знаете,че от ваксиниране има много пострадали дечица,нали?Ама,си мълчите...Ваксинирането ,като цяло е измислено от аптекарската мафия...също "благодарение" на тях няма все още излязло на пазара лекарство срещу рак,а на 1000 % има такова!!!Така че -оставете Лилито на мира,тя си знае най-добре,детето си е нейно...вие си гледайте вашите ваксинирани деца...и по-здрави ли са...или май-НЕ!!!Но не очаквам да си признаете,де!!!Успех,Лили!!!

Коментирай

преди 4 години

Коментирай

преди 4 години

Коментирай

odi se gramni

преди 4 години

Blagodarenie tochno na vaccinate, drebnata sharka (smallpox na Eglish), ili Variola e zalichena ot zemiata? Znaesh li, che blagodarenie na vaksinata za polio- meorit niama detski parch? Prilichate mi na sekta takiva, deto vse mngoo znaete. Da, poniakoga ima stranichni efekti ot vaksinata, koito za sajalenie ne mogat da badat predivideni. NBabite I diadovtsite ni sa boleduvali I sa umirali na po 40-50 godini max. Maikite I bashtite ni sa sigurnost sa bili vaksinirani veche. Ne znam na kolko si godini, , no horata rodeni prez 50-te I 6-0-te veche sa bili vaksinirani.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.