Мъжът на Цеци Красимирова с таен рожден ден у нас (Снимка)

https://hotarena.net/laifstail/majat-na-ceci-krasimirova-s-taen-rojden-den-u-nas HotArena.net
Мъжът на Цеци Красимирова с таен рожден ден у нас (Снимка)

Мъжът на Цеци Красимирова - мултимилионерът Майкьл Струмейтис, посрещна рождения си ден с тайно парти у нас. На събитието бяха поканени едва 10 души, сред които негови бизнес партньори и най-близките хора до него и Красимирова.

Самото парти се състоя във ВИП клуб, където не могат да бъдат допуснати външни лица. Репортер на „Телеграф“ се сдоби със снимка от събитието, на което Цеци и Майкъл позират пред тортата на рожденика, която не случайно е с изобразена марихуана. Както е ясно, един от основните бизнеси на Струмейтис е именно с лечебна марихуана. Той бил изненадан от прекрасната изненада, която му спретнала любимата жена. Но това не е всичко. Цеци му подари и екскурзия до Магадаскар, на която двамата ще се отправят съвсем скоро.

\"

 

Майк не е идвал в България повече от 3 години. Двамата с Красимирова са у нас вече 5-и ден и използват времето да се видят с близки и приятели на моделката. Припомняме ви, че двамата сключиха брак през пролетта на 2019-а. Приказното събитие беше в ренесансовия замък Финка мас Солерс край Барселона. Специални гости на сватбата тогава бяха ансамбъл \"Българе\", Тримата БГ тенори, Звезди от \"Ахат\" и Преслава.

Струмейтис и Цеци се запознават в ресторант в \"Бояна\", а срещата им преобръща живота и на двамата.

3 Коментара

Вени

преди 2 години

Добре, че е богат, ако работеше на струг можеше да е мъж на някоя краварка, не че тази е прекрасна, ама с пари всичко може

Коментирай

ха ха

преди 2 години

Баш ми дреме за това ''събитие''........

Коментирай

Цеци Красимирова

преди 2 години

това, че Вие мислите само за пари не означава, че и другите са така! Има и по-важни неща в този живот, но са непонятни за Вас!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.