Мъжът на Мариана Векилска я изгони! Симо бил бесен от изневерите й (Подробности)

1844
10 Август 2018, 13:35


Мариана Векилска останала без покрив над главата заради системните изневери, с които огорчила съпруга си Симо и извънбрачната си афера с актьора Калин Врачански, узна HotArena.

 

Близки до нея разказват, че тя била бездомна и живеела ту в апартамента на баща си, ту при сестра си, защото бившият й я изгонил от общата им къща, писа „Ретро“.

 

Домът, в който заедно отглеждаха сина си, всъщност по документи бил собственост на родителите му. Те живеели на единия етаж, а другия отстъпили на Мариана и Симо, когато двамата сключили брак.

 

Докато бяха щастливи заедно, водещата обичаше да се фука с лукса, в който се е потопила, и непрекъснато канеше фотографи да снимат обзавеждането, с което много се гордеела. На изпроводяк обаче останала само с личните си вещи и куфарите с дрехи.

 

Започнахме нещо, което тя не довърши до край“, беше единственият коментар на Симо относно разлъката им. Макар че се заговори за връзката й с Врачански едва преди месеци, Колев споделя, че са се разделили преди повече от две години, а отношенията им били влошени от още по-дълго време. В новата си книга радиоводещият засяга темата за изневярата: „За мен изневярата си остава изсулване и страх от последствията на това да избереш едно и да скъсаш с друго. Никой не те съди. Но вместо да обясняваш колко си модерна и как не плащаш данък обществено мнение, по-добре намерили сили в себе си да кажеш на човека до теб – „Пич, не мога повече“, като вероятно е визирал конкретен случай с Мариана.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени