Мъжът на Наталия Симеонова получи пристъп в Царево

03 Септември 2023, 14:08


Рокаджията пуши като комин и кашля през три крачки

 

На Денис Ризов започна да му личи, че вече не е първа младост. 59-те му години са го направили доста тромав, а постоянното пафкане на цигари също се е отразило на физическата му форма. Сега рокаджията бизнесмен не може да направи и три крачки, без да се задъха и закашля.

 

Че басистът на „Ахат” е грохнал, се убедиха тези дни и папараците на „Уикенд”. Те го засякоха с „далекобойните” си обективи на Черноморието.

Музикантът и продуцент на предаването „Търси се” паркира BMW-то си в Царево, където го чакаше за среща композиторът Явор Русинов. За рандевуто в топлия августовски следобед Денис се бе издокарал с бяла тениска, къси спортни панталони до под коляното и високи кецове.

Още с излизането от колата Ризов побърза да запали цигара. Той всмукна жадно от фаса и тръгна пеш към мястото на срещата, но само след няколко крачки започна да се задъхва и да пръхти. Дългокосият музикант дори натисна с ръка корема си, за да раздвижи диаграфгмата си и да поеме въздух.

Въпреки пристъпа, съпругът на Наталия Симеонова не хвърли цигарата, а продължи да пуши. Той пафкаше като комин и по време на разговора си с Явор Русинов. Двамата си купиха вода и кока-кола от малко крайморско магазинче, а после седнаха на каменна пейка, за да приказват по работа.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Fen
преди 3 седмици
-4
А бъчвата наталия, как е?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени