Мъжът на Силвия Петкова печели „Сървайвър“

https://hotarena.net/laifstail/majat-na-silviia-petkova-pecheli-sarvaivar HotArena.net
Мъжът на Силвия Петкова печели „Сървайвър“

Македонецът Зоран Петровски, който е мъж на Силвия Петкова, има най-големи шансове да спечели чека от 150 бона, писа  \"България Днес\".

За финала на шоуто се класират трима душа. Един от тях със сигурност е Зоран. До последния епизод на шоуто, което се снима на Филипините, достигна още един мъж. По всяка вероятност това е собственикът на автосервиз - Драго. Към тях се присъединява и една жена.

 

\"Драго

Драго има големи шансове за финала

 

Победителят в новия сезон на \"Сървайвър\" се избира от жури, както и от зрителите. Отпадналите участници гласуват кой според тях е най-достоен да спечели голямата награда от 150 бона.

От финалистите Зоран бил с най-голям шанс за победата, издават от шоуто. Половинката на Силвия Петкова се превърна в любимец на голяма част от участниците. Напусналата вече Йоана със сигурност ще даде своя вот за Зоран, с когото бе в коалиция. Още няколко участници, сред които и треньорът на звездите Ванко, ще дадат своя вот за македонеца.

Режисьорът достига до финалната права с хитра и умна игра. В първите дни от шоуто Зоран бе в неизгодна ситуация и бе сигурен за гонене.

Заради бързия си ум и инстинкт за самосъхранение той се превърна в лидер. И успя да привлече все повече съюзници, с които да се спаси, а по-късно да гласуват за него на финала.

Зоран ще вземе и немалък процент от вота на публиката. В шоуто той показа много положителни качества, заради които хората го харесват. В редица форуми той е считан за най-достойния, който да спечели.

2 Коментара

ха ха

преди 1 година

Зоран е гОлЕм лисунгер.Обикаля като селска визитарка всички и вие на умрело ако е застрашен от изгонване.Сее тайни интрижки и се подмазва.Умее да използва наивността на хората за собствена изгода.

Коментирай

джейк

преди 1 година

всеки иска да лапа пари

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.