Мъжът на Тоца я угоява по празниците

https://hotarena.net/laifstail/majat-na-toca-ia-ugoiava-po-praznicite HotArena.net
Мъжът на Тоца я угоява по празниците
Антония Петрова сподели, че мъжът й е истински виртуоз в кухнята и всеки ден я глези със засукани манджи, видя HotArena.

Бившата миска рядко се завърта около печката, но за сметка на това съпругът й готви често, при това вкусно. Тя не спира да го хвали и по думите й уменията му били впечатляващи.

Антония се омъжи за Батинков през 2018 г. в Гърция, а синът им се роди година по-късно. Връзката им се разви много бързо – и двамата твърдят, че било любов от пръв поглед. Семейството е категорично, че иска още деца, при това в най-скоро време.

За разлика от Ивайло, блондинката има и друг брак зад гърба си, но вече избягва да говори за него. Тя заряза бившия си Александър Бередин, след като руснакът изпадна във финансова криза и това доведе до край на връзката му с Тоца, писа \"Уикенд\".

7 Коментара

Georgi

преди 3 години

Доста са угоени и двамата... а детето е доста нещастно на последните й снимки. С такива откачалки, които живеят само за показност, горкото какво ли преживява. И то вие явно като всички нас от хилядите снимки, които бълва лудата му комплексирана майка...

Коментирай

Ники

преди 3 години

Много е противен този дебелак чревоугодник, живеещ за да с..е

Коментирай

......па

преди 3 години

Материалче-претоплена стара манджа с ново заглавие.

Коментирай

неприятни

преди 3 години

Тези нямат никакви приятели, както и когато Тоца беше с руснака.Нормално е хората не харесват изроди, които се смятат за нещо повече и само се хвалят и парадират.Затова единственото което им остава е да парадират в социалните мрежи, че дано някой ги забележи и им "завиди" на кича и простотията дето лъха от тях.Много неприятно семейство!

Коментирай

тоца като чалгата е напълно излишна ....баластра..

преди 3 години

без интернет , никои нямаше и да подозира за батинковата овца...

Коментирай

Буби

преди 3 години

Хора, аз най искрено питам с истинско неразбиране и детско учудване - този мъж наистина ли харесва Тоца? Според мен тя наистина е противна от ноктите до изцъклените очи, а за поведението няма да говоря. Не завиждам ни най-малко. Просто искрено се удивлявам, че тя може да завърти мъж около себе си, който да я пожелае за жена демек да му е нон стоп в къщата, че и да го върже с дете. За мен този трябва да е повече от мазохист. Искрена съм.

Коментирай

ами,

преди 3 години

Тоца харесваше руснака заради парите му,този льольо харесва парите който Бередин и остави след развода,та те така.Парите правят "чудеса".

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.