Мъжки спортни екипи от 1INMIND

01 Декември 2021, 13:25


Историята говори с факти, че спортното облекло навлиза в употреба заради нуждата на мъжете и жените от свобода при движението по време на спорт или работа.

В началото са се произвеждали мъжки спортни екипи за професионалисти в състезателна среда. Материите са били естествени, липсвала е еластичността, но здравината и удобството са били на лице. В последствие спортните облекла съумяват да навлязат в живота на жените, като първата спортна визия се е считал панталонът в комбинация с блуза без копчета и много ципове. През 30-те години на миналия век се появява първата разтеглива тъкан и от тогава до днешни дни напредъкът в спортните екипи е забележителен. Създават се облекла с различни кройки и дизайни. На пазара с платове се появяват бързо съхнещи, разтегливи и изключително здрави материи. В същото време спортното облекло започва да се оценява все повече и повече от средностатистическия човек, който го предпочита не само за спортни мероприятия, а и ежедневни занимания и задачи. Много хора в днешно време имат свободата да носят каквото пожелаят дори и на работното си място. Всички тези факти подготвят почвата за интересен микс в материите, кройките и цялостната концепция на спортното и ежедневното облекло.

Свободата

Никога преди не сме имали свободата да изразяваме себе си толкова чрез нашата визия. Разбиранията за облеклото и етикета на много обществени места все още запазват сравнително строга и класическа визия, но в ежедневието забелязваме все повече цветни, отличаващи се хора, като че ли изкарани от сивата обстановка. И докато през 90-те години и началото на 2000-та година в България имахме един – два бранда, предлагащи спортно облекло и такова за ежедневието, то днес можем да се радваме на изключително разнообразие на компании спрямо цени, качество, визия и произход. Все по-актуални се превръщат и така наречените улични брандове и локални фирми за производство и търговия на спортни облекла за мъже и жени. От една страна хората знаят, че получават нещо от първоизточника без шансове за закупуване на „фалшиви стоки, представяни за оригинални“, а от друга имат свободата да се радват на много по-голямо внимание и разбиране при възникнали казуси или нужда от повече информация. Показателен е и интереса на водещи компании в бранша към по-неизвестните и малки такива. Свежестта на идеите и различните виждания успяха да разчупят закостенелия свят на класическата мода до такава степен, че в последните години станахме свидетели на крайности, не толкова привични за европейския клиент.


Произведено в България


Екипът на 1INMIND е запознат с историята и посоката на развитие в света на ежедневната мода. За нас стила, силуета и добрата комбинация на цветове не трябва да отстъпват на комфорта и здравината в производството на мъжки спортни екипи. Ние черпим вдъхновение и познания за уличното облекло от активните хора, уличните музиканти, артисти, хип-хоп културата и като цяло от градската джунгла и ежедневните предизвикателства, които тя ни предлага. Заимстваме много идеи и елементи от различните дейности и движения както в спорта, така и в нормалното всекидневие. Материите, от които се изработват спортните ни облекла са 100% полиестер, 100% памук, примеси на полиестер и еластан или още познат като спандекс. Примеси на деним или памук с еластан ползваме както за горници, така и за спортни панталони, като целта за здравина и добра визия се изпълнява напълно. 1INMIND e един от българските производители на спортно облекло и такова за ежедневието. В нашия сайт ще откриете мъжки спортни екипи, долници, спортни панталони, суичъри, худита с кенгуру джоб, еластични карго панталони и горници, якета, аксесоари и още. Всеки продукт е от лимитирана серия, след изчерпването на която се спира от производство. Така гарантираме на нашите клиенти и приятели, че ще останат с уникална визия, която рядко може да бъде засечена под същата форма.


Предимствата да се доверим на местното производство

 

Всяка държава се стреми към конкурентост на пазарите. За целта трябва да има собствено производство - продукт или услуга, които да предлага на местната и чуждата борси. Световните лидери в сектора на текстила са избистрени от години, а някои от тях от десетилетия. Въпреки това общият им дял на клиенти намалява заради малките и много фокусирани върху личното отношение с клиента фирми. Така и в България ще виждаме и ще можем да се доверяваме все повече на малките производители. Те се явяват малка риба в океана. Когато знаят, че около тях плуват големи хищници, дават най-доброто от себе си, за да оцелеят и просто не спират да плуват. Развиват се. Търсят варианти. Дават най-доброто, на което са способни. Това е основната движеща сила и при нас. Ето защо е важно, клиентите ни да получават повече отколкото очакват, за да имаме убеждението, че утрото ще светло.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени