Мъка: Мис Плейбой не може да се разведе с румънски футболист

28 Юли 2023, 07:22


Българската Мис Плейбой 2002 Маргарита Пейчинска все още не може да се раздели с бившия румънски футболист Флорентин Петре. Двамата се разделиха със скандал през изминалата година, като си отправиха тежки взаимни обвинения през местните медии, писа „България Днес“.

 

Маргарита и Петре бяха женени повече от 10 години и имат син Алекс. Според българката бившият футболист, който направи име в България с екипа на ЦСКА, й изневерява през цялото време на съвместния им живот.

 

Двойката все още не може да се разбере и да се разведе без повече скандали. Преди няколко дни Марго отново нападна мъжа си, като този път в спора са замесени и пари. Българката разкрива, че двамата са подписали договор за конфиденциалност, но Петре не е споменал, че в него има клауза за 50 000 евро. Според бившия футболист Маргарита е нарушила споразумението и трябва да си плати. Отношенията между двамата най-вероятно ще се решат в съда, а бившата Мис Плейбой настоява за издръжка и попечителство на детето.

 

"По никакъв начин не искам синът ми Алекс един ден да ме обвинява, че баща му си е тръгнал заради мен или, че аз съм виновна за професионалните проблеми на Флорентин, както той твърди. Помоли ме да подпиша договор за конфиденциалност, но не спомена, че е сложил клауза за 50 000 евро. Бих го питала каква е ползата от този договор, щом не си направил нищо лошо и си чист като сълза. Твърди, че е прав, но тогава не трябва да се страхува от това, което мога да кажа. Бракът ни, както казва той в интервю, се разпадна две-три години преди това. Случилото се беше огромен шок както за мен, така и за детето ни.

Досега една година Алекс живееше в семейство, в което родителите му се обичаха (поне аз така мислех), и никога не беше свидетел на караници или недоразумения. През годините имах много причини да напусна, защото поставях семейството си на първо място обичах Флорентин повече отколкото обичах себе си. Той твърдеше, че всяко пени, което изкарва отива в сметката ми. Отново твърдения, които са наполовина верни. Той е пропуснал да спомене защо заплата му отива там, а не в неговата сметка. Опитът му да си изкара жертва може да успее само пред хора, които не ни познаваха като двойка. И не на последно място: да се хвалиш как нямаш търпение да се ожениш за трети път, когато дори не си се развел официално",
споделя хубавицата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
от кадя на кадя ва
преди 2 месеца
0
за пръв път чувам за тази жена, кво са тия тъпи статии, явно пак някой си е платил да се разчуе за него...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
баста
преди 2 месеца
0
Поредна плейбойско-футбалерска ''драма'',хайде нЕма нужда да ни занимавате и с тези.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени