Мъка се оказа свалянето на килограми за ДесиСлава, но тя гордо се похвали: Вече стопих 2 кила! (СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/maka-se-okaza-svalianeto-na-kilogrami-za-desislava-no-tia-gordo-se-pohvali-veche-stopih-2-kila HotArena.net
Мъка се оказа свалянето на килограми за ДесиСлава, но тя гордо се похвали: Вече стопих 2 кила! (СНИМКИ)

Измина почти четвърти месец след като ДесиСлава стана майка за втори път. Въпреки това свалянето на килограми се оказа доста сложна задача за певицата, видя HotArena.

 

 

Най-вероятно Деси е решила да кърми, което ще възпрепятства бързото й влизане във форма след бременността. Някои родителки напълняват повече по време на кърменето, отколкото докато износват бебето.

 

 

И понеже среща голям зор в стопяването на излишните мазнини, изпълнителката на „Мъжете всичко искат“ цени всеки изгубен грам от тялото си. Неслучайно се хвали пред своите приятелки, че за 4 месеца е свалила 2 кг.

 

 

При други обстоятелства това би звучало доста смешно, тъй като резултатите в цифри в това съотношение са нелепи.

 

 

Заради наднорменото си тегло се налага на ДесиСлава да ходи постоянно облечена в широки и предимно черни дрехи в най-големите жеги. В момента тя и любимият й Благой Найденов се радват на почивка в мароканския град Маракеш. Вместо да се разхвърля и да покаже прелести, Деси крие тлъстинките си в огромни гащеризони.

7 Коментара

Тодор П

преди 5 години

2 кг са едно сране от нейните...какво е тръгнала да се хвали?!

Коментирай

Много е дебела

преди 5 години

Ама хора тя все пак е и възрастна тя старите хора по-трудно свалят килограми метаболизма се забавя разбирам да е на 20 като Тита или Гери Никол да те са си дебели и нищо не правят но на Десислава която вече и е минало времето да се прави на красива кой толкова ще я гледа колко тежи ?

Коментирай

Айде започна се

преди 5 години

Деси Слава е певица, а не манекенка. Дори и нищо да не свали, пак ще пее по същия начин и бих отишла да я слушам. Да й е живо и здраво и детето. Моите кила паднаха на първата годинка и това е нормалното, мили лайнярковци! Другото е отдаване на какво ще кажат хората, вместо да си се радваш на бебето. Тоест комплексарщина!

Коментирай

.

преди 5 години

Minali 4 meseca shte kajesh che minali 4 godini

Коментирай

Ан

преди 5 години

Всичко е до организъм.Аз след второто раждане имах 17 кг. отгоре.Една година нищо не свалих-с диета без диета нищо,само 2-3 кг.После ми се наместиха хормоните явно и отслабнах от самосебе си.Качвам периодично 3-4 кг и съм намерила моя баланс как да поддържам и какви храни да консумирам.Определено по-лека ми е по-удобно.

Коментирай

Майка

преди 5 години

Зящо когато жените забременеят започват да се тъпчат, с като прасета? Това лично за мен не е нормално и дори носи риск за майката и за бебето.Девет месеца хапват като не виждали храна,после като родят продължават с оправданието ,че многото храна спомага за кърмето,което от собствен опит мога да твърдя ,че не е така. Винаги можеш да си хапваш по малко,когато нещо ти се иска,но да закусваш с три баници,после да тъпчеш шоколад и чипсове е лакомия ,но не и глад. Бременността не е болест,която да не позволява да се движиш ,разхождаш и дори да тренираш за по-спортните майки/изключвам рисковите бременности/След раждането пък можеш да се радваш на детето си обикаляйки с количката в парка,да тичаш и дори да ползваш количката за тренировки/има достатъчно клипове в мрежата/,а не да стоиш пред блока и отново да ядеш чипс и банички/храни неподходящи за кърмещи мамаи/и да говориш как не можеш да отслабнеш. С добра храна и движение постепенно килограмите се свалят. А относно Десислава, да наистина тя е певица,не е манекенка и външния й вид не би трябвало да се свързва с качествата й като певица,безспорно има хубав глас и може пее,така че е без значение дали е 50 кг. или 70 кг.

Коментирай

:-)

преди 5 години

Десислава просто си е лакома! Тя още като по-млада си беше закръглена, винаги е била в рисковата група! И да отслабва, и да не отслабва на нея генът си и е такъв! Метаболизма и е бавен, тя не обича да тренира, мързелива е ...остава и само да яде като разпрана и да гледа младока как тича по млади мацки!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.