Мамин Сашко натиска за бебе втората си жена

https://hotarena.net/laifstail/mamin-sashko-natiska-za-bebe-vtorata-si-jena HotArena.net
Мамин Сашко натиска за бебе втората си жена

Сашо Кадиев има 7- годишна дъщеря от връзката си с танцьорката Таня Тончева, но се надява някой ден да се сдобие и със син. Актьорът е категоричен, че иска още деца от актуалната си приятелка Ивелина Чоева. С манекенката изчавкали подходящ момент, за да започнат да работят по върпоса, издават хора от обкръжението им.

 

Още миналата година се заговори, че Ивелина може да е бременна, защото на някои снимки коремът й изглеждаше по-подут от обичайното. Нищо чудно обаче в скоро време красавицата наистина да зачене. Пред свои близки тя споделила, че с Кадиев вече мислят за бебе, но по думите й било божа работа кога точно ще се случи. Чоева се чувствала готова да стане майка, нищо че едва на 24 години.

Откакто се обвърза със Сашо, дългокраката брюнетка прави всичко възможно да се впише в семейството му. Тя се старае да се хареса на майка му Катерина Евро, както и на дъщеря му – малкото Кате. Ивка, както я наричат близките, е влязла в ролята на добрата мащеха и се опитва да спечели симпатиите на момиченцето.

Чоева е споделяла, че много се притеснявала на първата си среща с Катето Евро. Известно е, че актрисата е доста близка с бившата си снаха Таня, ала гледала да се държи приветливо и с новата. „Не знаех какво да очаквам, но тя умее да предразполага хората, така че да се чувстват супер комфортно. Със Сашо и Катето не беше нужно да се напасвам към определен начин на поведение. В тяхната компания всеки е себе си.\", коментирала е манекенката.

Кадиев неведнъж се е хвалил, че двете му жени  – бивша и настояща, се разбират отлично. „Любовта е движеща сила! Майната му на егото!”, философства водещият на „Преди обед”.

Ивелина обожава да пътува по света, а откакто е с нея, Сашо също започна да обикаля различни дестинации. Покрай пандемията двамата нямаха много възможности да ходят по екскурзии, но с разхлабването на мерките вече са замислили следващата си почивка.

Интересна подробност е, че Ковид-19 е причината актьорът днес да живее под един покрив с Чоева. През 2020 г.,  точно преди първия локдаун, тя дошла от Лондон в България уж за кратко, ала не успяла да се върне обратно в английската столица. До онзи момент манекенката живеела постоянно там.  Тя трябвало да прекара в страната ни само няколко дни, но извънредното положение я принудило да остане. Така започнала връзката й със Сашо, която става все по-сериозна. „Ако не беше Ковид-19, може би нямаше да бъда с Ивелина днес. Дойде за 2 дни, но повече не си тръгна!”, признавал е водещият в ефира на Би Ти Ви. 

Със стройната хубавица се запознали няколко месеца преди това, когато тя гостувала в предаването „Преди обед”- през есента на 2019 г. Искрите между тях веднага пламнали, но интимните им отношения започнали малко по-късно. По това време Кадиев и бишата му Таня вече имали сериозни проблеми. Те няколко пъти се събирали и разделяли, но любовта с Чоева окончателно натежала при взимането на крайното решение.

Актьорът отнесе доста критики, задето изостави майката на дъщеря си в доста тежък за нея период. В рамките на година чаровната брюнетка Таня погреба и майка си, и брат си. Докато тя се бореше със скръбта, Сашо се скъса да демонстрира щастието си с Ивелина.

Запознати твърдят, че след трагичната загуба Тончева се затворила в себе си  и не допускала външни хора до личния си свят. „Отидоха си много скъпи за мен хора. Изминалите месеци бяха доста болезнени за мен\", споделяла е танцьорката. Тя е категорична, че Катето Евро е човекът, който най-силно я е подкрепил в трудните моменти. Двете продължават да са много близки, въпреки че Таня е разделена със сина й.

8 Коментара

Буби

преди 2 години

Аз харесвам Сашко като водещ (не и досадната му майка), но тази Ивелина е най-голямата му грешка. Честно казано доста е грозновата още на млади години в лицето, Таня е по-хубава. И не мисля, че си е заслужавало да си съсипва брака заради тази безлична жена. Поне да беше избрал по-красива. Сега може всичко да изглежда розово, но като се появи дете е друго - и новата жена ще започне да му прави фасони заради игрите. Филмът ще се повтори.

Коментирай

11

преди 2 години

И аз мисля така, не че е моя работа. Но едно се чудя-ми хубаво станало-срещнал си женен мъж с дете, влюбила си се , но това да не чувстваш някакъв такт, да не се набиваш по медият.......това много по-красиво момиче таня загуби майка си и брат си преди година.....какво е това възпитание, каква е тая култура, каква е тая емпатия.... И друго-апел към младите момичета в тази ситуация-подобна на ситуацията на Благо и Златка-ама сериозно ли се надявате мъж, който е решил, че може ДЕТЕТО МУ-да живее м/у две къщи, ще ви е взел за цял живот....честно, не се ли замисляте, че нещо май,май лъже до небесата.....или до брой номер 3 на ново списание....хубаво си дайте сметка кой искате да ви съсипе живота...иначе си е изцяло ваша работа

Коментирай

абе,

преди 2 години

Проривни са и и Шашко и новата му и най-вече майка му.Само като ги мерна и превключвам програмата.

Коментирай

Шашко...не прави деца ако...

преди 2 години

няма да бъдеш техен баща, донорството не се брои....

Коментирай

диди

преди 2 години

ЕЕееее ама тя нали е модел! Тук като кажеш че си модел нищо, че си сива и безлична мишка като тази един вид ти се качват акциите в очите на тъпите мъже- тя е модел видиш ли, нищо че че сива мишичца и то още толкова млада.Таня наистина е 300 пъти по-хубава, но изглежда няма никакво самочувствие като жена и затова се е хванала с тоя недорасъл дебил дето грам уважение на показва към нея.Малко ми бие че тази сива мишцича Чоева го ползва Сашко като трамплин за известност защото се вижда колко е плоска сама да предизвика интерес към себе си, но времето ще покаже.

Коментирай

Петър

преди 2 години

Таня е мазна и тлъста сметкаджийка, която не иска да изпусне инклузива в Катето.

Коментирай

Пешо….ти що се дразниш….

преди 2 години

Ми вземи, роди от Шашето и ти ще се захраниш при баба еврото……

Коментирай

е

преди 2 години

До първите коментари: за какъв женен мъж говорите? За каква изоставена съпруга? Никой не се жени вече в БГ....та и те така. А сегашната ако трябва да сме точни в изказа не му е жена, а гадже, любовница, приятелка....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.