Мара Джуката ИЗМАМНИЦА номер 1! Открадна 50 бона от шеф на телевизия! Ексклузивни разкрития за скандалните й схеми ТУК

https://hotarena.net/pod-pricel/mara-djukata-izmamnica-nomer-1-otkradna-50-bona-ot-shef-na-televiziia-ekskluzivni-razkritiia-za-skandalnite-i-shemi-tuk HotArena.net
Мара Джуката ИЗМАМНИЦА номер 1! Открадна 50 бона от шеф на телевизия! Ексклузивни разкрития за скандалните й схеми ТУК
Чалгаджийката Мария позната повече като Мара Отварачката и Джуката отново е във вихъра си. Късокраката певачка е намерила нова мишена, която да налее свежи пари в изтънялата й банкова сметка. Джуката е развила цял добре обмислен измамнически сценарий, с който ограбва богати мъже. Жертвите са не една и две.

Новата плячка на Мара Джуката е милионер - собственик на известна телевизия, научи HotArena. Бизнесът, който той е развивал с брат му в САЩ, се оценява на около 250 млн. долара.

Мара започнала да му се сваля преди няколко седмици. Комуникацията им била само по Интернет и телефона. От дума на дума чалгарката започнала да му се оплаква как няма пари. Стабилно оплюла все още настоящия си мъж Християн Гущеров. Според версията й той й бил взел всичко и я върнал на нулата. Джуката нямала дори кола.

След което започнала нахално да иска от баровеца 50 000 лв. - уж за първата вноска половината от стойността на новия й джип Мерцедес.
Шаранът се вързал на сълзливата история, без да знае, че Отварачката няма никакъв проблем с парите за колата. Защото вече била пробутала същата измама и на други мъже и взела солиден кеш.

Припомняме, че тя успя да омае един от най-богатите мъже в България – синът на Добромир Гущеров - Християн. По време на краткия им брак Отварачката разплакваше мало и голямо със сълзливите си клетви за обич. Това продължи до мига, в който хищникът в Мара проговори и тя му изневери. С това дойде и края на царуването й в имението на Гущеров, откъдето бе натирена като мръсна котка с една чанта парцали - точно така както е влязла в дома на богаташа.

Докато „отърси перушината“ Мара обиколи всички телевизии да разкаже, че няма пари и кола, как се накъсва от работа, за да живее достойно. Това продължи до момента, в който Джукесата (както я наричат чалга феновете) се натика в леглото на бизнесмена Ангел Тенев, по-популярен като Ангел Свинаря, заради бизнеса с месо, който развива.

С тази връзка Мария успя да си стъпи на краката. Слуховете носеха, че тя получава месечна издръжка около 30 000 лева, срещу определени услуги. Подкара отново скъпарски коли и се радваше на безоблачно щастие. Въпреки, че човекът й помагал многократно с пари, тя при първа възможност го оплювала пред други потенциални нейни жертви. За което има и доказателства, които със сигурност ще бъдат интересни за Свинаря. 
Близки до Отварачката разнасят, че алчната певица наскоро се е натикала в леглото на младо гадже. Аферата достигнала до слуха на Ангел, който тутакси й спрял кранчето.

Мара Джуката е изключително нагло същество,
разкриват потресен нейни познати. Тя прекрасно знае, че е измамница, но се оправдава с теорията, че мъжете й дават пари защото я ухажват. Тънката подробност обаче е, че тя е тази която им иска пари и им пробутва лъжи.

Скандалите около Мара тепърва предстоят и ще излизат шокиращи доказателства за помийните й методи. Джуката завлича с имиджа си и компанията Пайнер. След всичките неща които скоро ще излязат наяве, най - логичното действие на шефа на Пайнер Митко Димитров е да я изхвърли от фирмата си!

Очаквайте уникални разкрития за Мара Джуката! 

31 Коментара

Хриси

преди 6 години

Айдеее....до скоро писахте само положителни неща за нея, как пълнила клубове, каква добра майка била, а сега започнахте да я н*сирате...ц ц ц много сте зле

Коментирай

Ана

преди 6 години

Може да е всякаква,но какво лошо има,че е късокрака както пишете,щом е съразмерна и изглежда добре.Не може всички да са високи и отделно хората имат различен вкус и доста мъже дори предпочитат миньончета пред дългарани с 39-40 номер обувки.

Коментирай

Тодор П

преди 6 години

Хахаха поръчковите хотаренци! Мара явно си е спряла Премиум пакета за положителни статии и веднага обърнахте палачинката! Другият вариант е Гущера да си плаща..очакваме статии за Светлана колко е свясна и каква бъдеща майка за пример ще е!

Коментирай

сФетлето

преди 6 години

хаха А тази Светлана що за просто същество е ... Хрисчо да и плати часове при някой добър специалист да се научи поне маалко от малко да може да говори .. когато я слушам се напрягам, мисля, че и тя много се измъчва. Колкото до Марето нейното край няма, така че :Д :Д

Коментирай

азз

преди 6 години

Стилът на статията ми е познат. Тежко и горко на мара, ако си е помислила, че може да разиграва неправилния човек! Само бих казала-Мара си заслужава цялата помия и е редно хората да знаят що за боклук е !!! Човекът, с когото се е била забъркала е ужасно щедът, но не търпи к@рвенски номера!!!

Коментирай

Висока за парад, ниска за креват!

преди 6 години

Аз съм мъж и определено предпочитам високи мадами с дълги крака. Ниските жени не са ми по вкуса. Колкото до коментарът ти - личи си, че си жена и определено си ниска. Напълно нормално е една висока мацка да има по-голям крак, но е адски смешно като видя дребна жена с номер 39. Ето това е несъръзмерно. Въпрос на вкус, недей да се засягаш и да обиждаш на ръст, смешно е и показва големи комплекси.

Коментирай

Гг

преди 6 години

Най-долния боклук в държават. Още ли има такива бълъци да и вярват на сълзливите истории

Коментирай

дали

преди 6 години

Няма ниска жена с 39 номер крак!Коментарът не е комплексарски,а е насочен към явно обидните думи в статията.

Коментирай

Az

преди 6 години

Добре де , още ли има кой да се хваща на номерата на тази застаряваща метреса . Като и подаряват диаманти и джипове ходи навсякъде да се хвали колко приказен живот води , видиш ли ти като каква "дама" я оценят . Като я зарежат и за двамата си бивши съпрузи каза едно и също - Изгониха ме с един сак дрехи и дете на улицата , наричат ме ку.ва . Откакто отслабна и не прилича на кюфте наша Мара се взе много на сериозно ( ама късите и крака са все още толкова къси и на токчета 20см. да ходи нон - стоп ) , взе да говори изтънчено с френско РРРРР , толкова преправено ( под предтекст , че носи брекети , които 7 години неможа да свали) , и на всичкото отгоре върви със антураж майка и , дъщеря и ( доскоро и сестра и ). Помия овсякъде

Коментирай

Ани

преди 6 години

Докато има курви ще има и балъци!

Коментирай

:)

преди 6 години

Много гадна статия. Не че защитавам Мария, но това е написано с видима злоба.

Коментирай

Криси

преди 6 години

Първо, познавам момиче 162 см. с 39 номер крак и друга 172 с 37- ми. Хората идваме и живеем на земята във всякакви размери. Що за тъпа констатация няма такива или онакива! Второ, докато жените в БГ не се научим да спрем да се обиждаме взаимно на ниски и високи, на слаби и дебели, на плоски и цицорести, нямаме никакво право да се обиждаме, че и мъжете говорят така за нас. Защо трябва да има една формула за красота и ако има, кой определя каква е тя? Нека всеки има своята представа за перфектната жена, но нека и уважаваме мнението и на другите, особено когато става въпрос за ръст , който никой не може да си избира!

Коментирай

G

преди 6 години

Ано ма ми ти що обиждаш високите жени и ги наричаш дългарани и сякаш има нещо лошо да носят 39 номер обувки? Айде чупката

Коментирай

Obqsnqvam

преди 6 години

Svinarq plashtashe da hvalqt Mara i sega krancheto spira.Svetlana syshto e nedoliubvana ot nikoi i nito Gushter nito krokodil moje da plati da q hvalqt

Коментирай

М.И.

преди 6 години

Явно Мара спря да плаща за реклама.Още в Биг Брадър Мегз разкри,че е метреса и тя си замълча.Вече не е актуална,пък и не блести с гласови възможности.Година две и р свършена като певачка и метреса.

Коментирай

Сети се

преди 6 години

Влизам в тона на автора и поръчителя да се видят те какви са

Коментирай

преди 6 години

Мара е от умните проститутки.

Коментирай

Lilly

преди 6 години

Еххх злобари само глупости пишете

Коментирай

х

преди 6 години

По злобата и многословието съчетано с липса на аргументи, явно си авторката. От кога да ходиш със семейството си е нещо лошо? Кога е говорила Мария с френско Р? Кога е държала хората да мислят, че носи брекети и къде е твърдяла, че ги носи 7 години и какво ти бърка на теб в здравето дали носи или не носи и колко време? Кога и къде е казвала за бившият си съпруг каквото и да било? Защо си измисляш? Кога е приличала на кюфте пък изобщо? Тя винаги се е пазила да е във форма. Мислиш, че като напишеш някаква глупост, автоматично ще стане истина ли?

Коментирай

Bilyana

преди 6 години

Някои хора се оказаха глухи , явно не гледате изявите на въпросната певица , че да разберете , че самата тя ни занимава с разводите и проблемите си , както и прословутото "р" . Колкото до семейството - няма лошо да ходи с тях , лошото е , че те са включени за финансова издръжка от мъжете и .

Коментирай

poli

преди 6 години

Срамно е изобщо да се коментира жена на 36 г , която е майка , и има прякори като "отварачката" " джуката " и т.н т. юсъс сигурност не ги е получила заради неземната си хубост или акъл

Коментирай

преди 6 години

Най-точният и' прякор е "проститутката".

Коментирай

s

преди 6 години

Гледах профила и в Инстаграм и с "голямо учудване" видях поведението на тази ПРОСТИТУТКА . За къде беше това свенливо държание в Брадъра под предтекст - Аз съм дама . Така се врътка , че от вратата още ги приканва клиентите . То не са цупене на устни - особено с нейните , които са повече от прекрасни , за коя се има тази .

Коментирай

Ай

преди 6 години

Вулгарна,грозна,пошла статия. Как може такъв речник и език от някой имаш претенции да е журналист. И в същата медия се изказват хвалебствия за това, в което Лозанова е превърнала дъщеря си.

Коментирай

преди 6 години

Между Лозанова и Мара няма разлика и двете се eбат срещу пари и луксозен живот. Щерките и на двете след около десет години ще заместят проституиращите си мамчета.

Коментирай

Хриси

преди 6 години

А защо първият ми коментар е изтрит?! Защото казах истината,колко сте зле всъщност?! ДИСКРИМИНАЦИЯ!!!!! Аз заставам с името си зад това кое пиша,мишки!

Коментирай

...

преди 6 години

Как си вярва че е на върха и е в топа не е истина.Не може да пее грам и само пари са и в главата.Ужассс

Коментирай

ДиДи

преди 6 години

По глупава и елементарна статия не бях чела.

Коментирай

Дребна и зла

преди 6 години

Защото е ниска и злобна! Само една комплексарка може да обижда на ръст и външен вид! За такива само съжаление!

Коментирай

До Криси

преди 6 години

Браво! Изключително точен и аргументиран коментар!

Коментирай

Дебеото и ниско прасе с огромната глава и задник Гери Никол Сопол

преди 2 години

Тая дебеата пак я тресе шизофренията, какви принцеси какви 5 лв? Облякла се е в някаква дрипа и си мисли, че е нещо а е въздух под налягане много е жалка. Има много готини мацки дето са яко богти и не казват, че са прицнеси, а това свине принцеса била хахах . Мали не бях виждал дебела принцеса с късо тяло и огромна както на мъж глава с рядка мазна коса хахах и прикачени перуки с 2 тона евтин грим и операции хаххахх Пак е изтървала да си пие хапчетата и я тресе шизофренията хахах. Тая не е добре с главния мозък да си фанзтазира, че се облича като принцеса Тия дрипи ги носят само бедни жени и то от най-долнопробните труженички, а за дрехи на прицнеса не може дори и да си мечтае! В града на любовта била уж, само тя ли е била там колко момичерта и то супер бедни са били там, ама горкта си фантазира, че е богата хахах смешница.Нали уж щяла да се реализира в Америка това гюбре прадливо? Но нали и биха шута и от там и подви опашката и са продължава да лъже и да си фантзира измислици. Това не и е България тя тука е парцал камоли из чужбина, там па хептен няма шанс. Тука че си плаща с парите на родата и от измами и кражби и пак не може да пробие, камоли без тия пари и за чистачка на лайна не става, толкова е смотана и проста. Само в болните и фантазии си мисли, че е нещо. Ние мъжете не харесваме нископърдящи дебелни с огрмни задници и глави. Преди като плащаше на Дани от крадните и пари за да лъже той, че и е гадже тази си измисляше какви ли не лъжи за него, а са па хванала уж второ гадже, но и той раздухва наляво и надясно, как е по сметка с дебелта. Така че тия лъжи колко е желна, да си ги разправя на някои прости както нея. Да не се напъва да лъже, щото няма кой да и се върже.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.