Мара Отварачката махна затъмнените стъкла от джипа си

06 Ноември 2022, 16:00


Мария реши да спазва законите и маха предните затъмнени стъкла на джипа, който шофира. Заралийката беше забелязана от репортер на „Уикенд“, който видя, че тя вече не кара автомобил с тъмни стъкла. Явно Отварачката си е взела бележка след публикацията ни, че гази закона и е махнала тъмното фолио от возилото си. Джипът „Ауди RS Q8” вече е със затъмнени стъкла само на задните си прозорци, както е разрешено от закона.

 

Припомняме, че Мария шофираше колата с изцяло черни предни и задни стъкла и така нарушаваше чл. 105 от Закона за движение по пътищата, където се казва следното: „Забранява се ограничаване на видимостта през челното стъкло и през предните странични стъкла на автомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на прозрачността им”. Не е ясно дали изпълнителката на ретро хита „Спомен” се е уплашила, че гази закона и може да бъде санкционирана, или е решила да бъде примерна и да не разочарова почитателите си, но е факт, че вече кара с изряден автомобил.

Мъжът на Отварачката – Мирослав Соколов, по прякор Миро Дзвера, е виновникът за черните стъкла. Бизнесменът не искал колите  му да са „аквариум” и да се вижда кой се вози в тях. Заради това затъмнил стъклата на всичките си возила – спортно „Ферари“, което шофира той, и джипът на съпругата му. Не е ясно дали Миро е премахнал тъмите стъкла и от своята спортна кола, но поне тази на жена му е вече е безупречна и не подлежи на глоби от КАТ.

Припомняме, че возилата са с абсолютно еднакви регистрационни табели, които се състоят от буквата М и числото 2, което е свързано с имената на двойката – Мария и Миро и любимото им число. Известно е, че лихварят и Отварачката карат оборотни коли, които се продават в автокъщата на Дзвера, но явно са решили да не бързат да продават автомобилите, които шофират в момента, защото иначе не би им сложил тези номера, ако ще ги използват само няколко месеца. Все пак табелите струват 15 000 лева и бизнесменът, който става все по-беден заради съпругата си, не би се охарчил напразно със сумата, ако няма да се карат поне година.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Моля те маро, върни ги…
преди месец
0
По добре да не те виждаме!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени