Мара Отварачката заряза щерка си

07 Май 2023, 09:02


Мара Отварачката се покри от срам след побоя над нея от мъжа й Мирослав Соколов. Фолкзвездата явно се срамува, че се е разчуло, че любимият й Миро Дзвера периодично я пошляпва. Миньончето не се притеснява от шамарите и от факта, че се е върнала при насилника, а от това, че всички вече знаят, че периодически яде пердах.

 

Мария е зарязала дори щерка си Марая, която години наред всеки ден караше и прибираше от училище. Всяка сутрин заралийката пускаше клипчета как шофира в ранните утринни часове. Около 15,30 часа пък публикуваше видеа как си тръгва от Англо-американското училище в Панчарево.

От месец изпълнителката на „Спомен” не се е вясвала в школото, защото не иска да привлича вниманието към себе си. Тя е поверила Марая на грижите на майка си Йорданка и чака да отшуми скандала от побоя. Брюнетката дори смени цвета на косата си и стана огнена червенокоска, защото иска да не я разпознават.


Както „Уикенд” писа, семейство Отварачкови дори се изнесоха от семейния им апартамент и си наеха луксозна къща, защото нямат очи да погледнат съседите си, които съвестно извикаха полиция, когато чуха Миро да пребива Мария. Певицата избра луксозния живот и шамарите пред достойнството и сега си носи кръста за този избор. Феновете на звездата се молят да не се стигне до някоя трагедия при пиянски среднощен изблик на Дзвера. Той, разбира се, се кълне, че никога не й е посягал.


Мария плаща по 50 000 лева на година за училището на Марая, защото иска да е изучена, за разлика от нея. Школото избра доведеният й дядо Добромир Гущеров, когато Отварачката беше съпруга на сина му Християн. Певицата се жалваше след развода с милионера, че няма пари да плати училището на единствената си наследница. Чалага изпълнителката често хвали гарджето си, което знае перфектен английски, но не и български. В школото изучават само езика на Шекспир и Марая има проблеми с родната реч. Тя често пише „кАде” и „съжЕлявам”, а „незнам” дори няма да го коментираме. Заралийката пръска луди пари за образованието на красивата си щерка, но самата тя не й дава добър пример, защото е жертва на домашен тормоз, но си търпи. Така детето изгражда грешна представа за любовта, връзките и побоищата. Утре Марая най-вероятно няма да вижда нищо нередно в това да търпи шамари в замаяна на „Гучи” и „Шанел”, защото го е видяла от мама. Преди десетина дни Мария беше изловена и как си изхвърля боклуците на земята, до скъпото им „Ламборгини”. Заради такива като Отварачката, които не зачитат кофите за боклук, се налага да има кампании, за да изчистим България за един ден...

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
весо
преди 3 седмици
0
сера и в гнусната уста
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Доди
преди 4 седмици
0
Интересно. 50 000 на година за частно школо, а дъщеря и пише неграмотно!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пола
преди 4 седмици
0
Щом е лакома и материалистка ще я млатят като маче, малко я бил тая псчавра, изкефих се затова сие заслужил само бой и пак бой????????????????????????
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Истината
преди 4 седмици
0
Няма да коментирам Мария като персона , както и личния и живот… нейн личен избор, морал, ценности, интелект, ниво как да живее живота си. То се вижда и е ясно. Но не мога да не коментирам как тя и хората като нея , поради липсата на качествени гени, липсата родов природен генетичен интелект, липсата на добро възпитание, липсата на изградени морални устои у тях, липсата на духовност, липсата на ерудиция и още мн мн липси…. Объркват живота на децата си. Създават поколение и тотално го объркват и провалят. Жалко.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:(
преди 4 седмици
0
Няма безплатен обяд..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
перуката
преди 4 седмици
-1
пикая в устите на тия боклуци
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени