Марешка Бардем в тежка катастрофа (Плеймейтката оцеля по чудо в мелето)

https://hotarena.net/skandali/mareshka-bardem-v-tejka-katastrofa HotArena.net
Марешка Бардем в тежка катастрофа (Плеймейтката оцеля по чудо в мелето)
Чудо спаси живота на плеймейтката Марешка Бардем в зверска катастрофа, видя HotArena.


Изкусителката се замеси в страховито меле на магистрала \"Тракия\" в понеделник следобед. В момента моделката е настанена в болница, като няма опасност за живота й.


Около 13 ч. на 2 декември Марешка се движи с автомобила в участъка между Пазарджик и Пловдив, като пътува в посока към столицата. \"Помня само, че бях в лявата лента и изпреварвах тир и лека кола. Когато се доближих до тях, леката кола ми препречи пътя. Опитах се да намаля скоростта, но нямах контрол над автомобила си... Събудих се в болница\", връща лентата назад плеймейтката.


И добавя: \"Колата ми не е пригодна за нищо... Имам късмет, че съм жива и нямам сериозни травми...\". Към мястото на катастрофата веднага са насочени екипи на полицията, Спешна помощ и пожарникари, които с помощта на специализирана техника вадят младата жената от колата. Заради спасителната операция движението в района е спряно.


Вчера Марешка си публикува снимка от болничното легло, на която се вижда, че лицето й е в синини, поставена е на системи и има обездвижваща яка около врата. Познати и непознати й пожелават бързо възстановяване и да не се тревожи за потрошения автомобил, тъй като човешкият живот е по-важен от купчина ламарини.


Това е втори тежък инцидент с моделката за кратък период от време - през септември тя беше нападната и разкъсана от куче. Агресивното животно захапва Бардем за гърлото и дълго време не иска да пусне. Моделката едва оцеля. Зловещата драма се разигра в Несебър, където чеченката отиде да отдъхне за няколко дни след риалитито \"Игри на волята\", в което участва. \"Ръцете ми бяха в кръв и лежах в локва от нея. Помислих, че ще умра. Кучето ме захапа за най-опасната зона. Попитах се с какво го заслужих\", разказа тогава плеймейтката.


Сега тя няколко дни ще бъде в болница, докато се позакрепи състоянието й. Тепърва ще се уточнява кой е виновен за катастрофата и дали ще понесе последствия, пише България днес.

2 Коментара

Карма

преди 4 години

Тази жена първо я хапа куче, сега и катастрофа. Наречете го карма. Зарязяла си детето, за да се чекне и да си развява анатомичните особености къде ли не. Видите ли, много и било мъчно за него, ама не могла да го вземе.

Коментирай

АСПАРУХ

преди 4 години

това девойче във Варна си бръмчеше преди години в сайтовете за запознанства и се чукаше за 100-150 левчета като коза

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.