Мари на Гала ходи с пуловери на 40 градуса жега

https://hotarena.net/az-jenata/mari-na-gala-hodi-s-puloveri-na-40-gradusa-jega HotArena.net
Мари на Гала ходи с пуловери на 40 градуса жега
Щерката на Гала не се разделя с дебелите си пуловери. Мари Будева редовно публикува снимки в инстаргам, като от кадрите е видно, че ходи със зимни пуловери, забеляза „Уикенд“.

На младата девойка постоянно й е студено и дори и в най-големите жеги разчита на плетените одежди. На фона на адските жеги у нас от 35-38 градуса, дебелите дрехи на прочутата щерка са направо шокиращи. Най-вероятно Мари има проблеми с оросяването и страда от студени крайници, които сгрява с дебели пуловери.

„Усещането за студ и през лятото може да е причинено от анемия. Тя се получава, когато нямате достатъчно здрави червени клетки в кръвта си, които да пренасят необходимия кислород навсякъде в тялото“, коменторат специалисти.

5 Коментара

Фигаро

преди 3 години

Ами не е съвсем така, вълната през зимата топли, а през лятото държи хладно. А Мари е много красива, да е жива и здрава. Но все пак бих и препоръчал да си пусни пълни изследвания и да направи консулт с психотерапевт (профилактично).

Коментирай

555

преди 3 години

Има неприятно излъчване. Надценена е.

Коментирай

ами,

преди 3 години

Дъщеря на майка си.

Коментирай

Йончооо

преди 3 години

Таа дрисла не напълно луда, за жашост като ритнат мама и никой не я потърси, прехваления оърпк ще рухне психически

Коментирай

George1

преди 3 години

Изключително противна и грозна селянка.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.