Мариана Маринова: Внимавайте, организират менте конкурс „Мисис Варна“ в морската столица!

https://hotarena.net/laifstail/mariana-marinova-vnimavaite-organizirat-mente-konkurs-misis-varna-v-morskata-stolica HotArena.net
Мариана Маринова: Внимавайте, организират менте конкурс „Мисис Варна“ в морската столица!

Избухна скандал с конкурса „Мисис Варна“, научи HotArena.

Носителката на титлата „Мисис България“ и съорганизатор от година националния конкурс за омъжени жени Мариана   Маринова обяви за неморално поведението на „Мис България свят“ Ева Добрева. Причината е, че Добрева решила да прави надпреварата във Варна, въпреки че вече три поредни години Маринова търси най-красивата омъжена жена в морската ни столица.

„Мисис България“ е собственик на марката „Мисис“ и като такава има право да организира освен национален конкурс и регионални. През последните години сме правили такива в Пловдив, Бургас и Варна.  През септември 2022 имаме планирано ново издание на конкурса. Със съжаление разбрахме, че някой във Варна се опитва да открадне създаденото от нас, а въпросното лице е било част от музикалната програма на конкурса. Искаме да предупредим всички дами от Варна, които се интересуват, че ново новопоявилият конкурс не е част от веригата „Мисис България“ и няма да им даде право да участват на финала през октомври. През годината сме свикнали на всякакви опити да се наруши марката, но тук става дума за каквато и да е липса на морални ценности“ заяви пред „Телеграф“ Маринова.

Екипът на вестника се свърза и се Ева Добрева, която заяви: „Мисис Варна“ не беше патентована и аз го направих. Победителката в моя конкурс ще отиде на международен, но засега няма да казвам подробности\". Добрева не отрече, че била част от провелите се преди конкурси, но заяви, че е била там по покана на друг човек, а не от Мариана Маринова.

 

12 Коментара

Eva

преди 1 година

Мариянка я минаха всички, кой ли не е виждал и мачкал изкуствения и задник и вече не е интересна ….явно промяната идва и в лекия бранш !

Коментирай

Ники

преди 1 година

Не баха ли писали, че Mарияна има нелекувана Хламидия и затова постоянно докарва на развалена риба. И през дънките и миришела джапанката. Пфуууу ... БОКЛУК!

Коментирай

Мис Менте

преди 1 година

А ти мариано си още по голямо менте...кое по теб не е менте, че ревеш....

Коментирай

Мирослав

преди 1 година

Айде стига глупости бе приятелю. Миришела и курабията ?! Може да се е насрала. Имах един мой, като се размиришеше все проверяваше да не го е вкарал в гъза...да, ама не!

Коментирай

Жалка история

преди 1 година

Тая вече гони 50-така, 40-те поне ги прехвърли от известно време със сигурност, и още само мухи, конкурси са й в главата и къде да си наблъска още пластмаса. Ни мъж, не семейство, цял живот чупки, стойки, титли от измислени конкурси, проституция и сводничество. Толкоз!

Коментирай

е

преди 1 година

Не е вярно, че е нямала ни мъж, ни семейство. Един от епизодите на "Смени жената" беше точно с нея. И от тогава малко ми се промени мнението за нея. Освен, че има 2 деца, мъжа с който живееше по това време (не знам дали са още заедно) и втълпяваше всичките идиотщини за перфектния външен вид и как всеки мъж (разбираме той, конкретно) би оставил жена си ако надебелее и погрознее....тъпанар. Освен това и не я подкрепяше в нищо нито вътре нито извън дома. Та, има си обяснение защо тя самата е каквато е - заради този неин мъж и такива като него. Заради всичко това, тя е за съжаление. Но пък си остава мнението ми, че е една от виновниците да се пропагандира силикона и пластичната хирургия от 10-тина години така упорито и че по този начин влияе пагубно на младите момичета.

Коментирай

е

преди 1 година

То във Варна е така. Не се спазват никакви правила, писани или неписани. Пълно беззаконие във всичко. Мутрите са си на власт там....Всичко е застинало в 90-те.

Коментирай

питър

преди 1 година

кой от тези конкурси за "елитни" компаньонки не е измислен?

Коментирай

До "е"

преди 1 година

Не е "такава заради мъжа си", а е избрала мъжа си заради това, което е. И да - всеки мъж с опции ще зареже жена, която се е запуснала. Или дори физически да не я изостави, ще се откъсне емоционално.

Коментирай

......па

преди 1 година

Този мъж не живее с нея постояно,идва и си отива когато пожелае.В отворена връзка са.Тази си имаше нормален мъж и дъщеричка но я удари кОрварлъка и се разведе.Направи се на плашило от пластични операции/не че преди тях не беше/и подлъгва други глуповати комплексирани женици с богати мъже да се обезобразяват и да участват в жалките и конкурсчетА а тя да прибира едни пари от това.Жалко препитание.Срам за децата и.

Коментирай

ами,

преди 1 година

Приходящия и ''мъж'' Руслан Колев през лятoтo нa 2012 г. e зaдържaн в aрecтa кaтo oргaнизaтoр нa трaнcпoртa нa тaкa нaрeчeния кoкaинoв кoрaб „Cвeти Никoлa”, плaвaщ oт Лaтинcкa Aмeрикa към Иcпaния.Не ''благодаря'' от такъв мъж с такива опции.Това нейното не е нормално поддържана жена ,а извращение което вири и натрапва вулгарно.

Коментирай

чоранте мосте

преди 1 година

На тази дали и е сладка пичката...?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.