Мариана Попова стана учителка

https://hotarena.net/az-jenata/mariana-popova-stana-uchitelka HotArena.net
Мариана Попова стана учителка
Поп изпълнителката Мариана Попова ще става учителка от септември, научиHotArena. За новата професия се похвали самата тя със статус  в социалните мрежи.

„Днес приехме прекрасни млади певци в НУИ \" Панайот Пипков\" гр. Плевен! Голямата новина е, че аз реших да направя и да поема собствен клас! Очаквайте новини и още една дата за прием през септември за клас Мариана Попова. Благодаря за доверието! Вълнуващ и емоционален път ни чака. Очаквам и въпросите Ви!“, писа Телеграф.

„Гордея се с нея“, обяви и мъжът до нея – актьорът Веселин Плачков.

Двамата живея в Плевен през последните години, където отглеждат и дъщеричката си Катерина. Двамата имат по едно момиченце и от предишни връзки. От предишния си брак звездата от „Пътят на честта“ възпитава Андрея, а Попова е майка на Мария-Магдалена.

7 Коментара

Антония

преди 3 години

Актьорът с една роля и половина и певицата с една песен и половина за 3 месеца живот в Плевен окупираха де що има държавна работа, ей това е...

Коментирай

АзАз

преди 3 години

Не знам дали изобщо да коментирам и нея и мъжа й. Плачков е невероятен актьор, но със забраните, които му наложи с Пътя на честта и всички неща, които изписа във фесйбука си и навсякъде по повод продукцията, само спира неговата кариера по напред. Мариана, като си го харесала за мъж си знаела, че е актьор и не всичките му роли ще са на Левски и ще са по вкуса ти, ще има и неща, които няма да харесваш, така си си го избрала и трябва да търпиш, а не да го спираш. Заради теб си прекъсна възхода в кариерата и накрая хората ще го помнят само с Левски, а е такъв талант! Че и в Плевен го замъкна, че да го опазиш от столицата, да не ти го отмъкнат. И сега какво той в общината, ти учителка... Веселин Плачков е за сцената на театъра, за телевизията, за киното, не за чиновническа работа, под светлината на прожекторите. Разглеждам само професионалните качества на Плачков! Мариана, разреши му да се върне към съншността си! С теб съм!

Коментирай

Северин

преди 3 години

Мариана Попова е една гнида, която - забележете в текста й - АЗ РЕШИХ ДА НАПРАВЯ И ПОЕМА СВОЙ КЛАС! Коя си ти, бе Мариана Попова? Какво ще решаваш за Плевен като ти дори не си от този град?! Имаш ли представа от колко години е това музикално училище и какви величия са работили там? Не си само ти виновна, че си с изостанал интелект, а и тези, които позволиха на един посредствен актьор да се намърда в Общината!

Коментирай

Azz

преди 3 години

Абсолютни гниди са тези двамата... Не стига, че за нищо не стават, ами и като се залепят някъде, няма пускане! Дано скоро си бият камшика от Плевен, че ни писна от истеричните пристъпи на менопауза у Марияна! ... И горките деца, никога не бих си записала детето при тая истеричка със голямо самочувствие, но без покритие! Плачков и той смуче ли смуче в общината... МАРИЯНА, ВЕСО- ПЛЕВЕН НЕ ВИ ХАРЕСВА!!!!!

Коментирай

hoi

преди 3 години

Човече, спри наркотиците, гледай повече филми/театър, тоя е пълен посредственяк и само у България би получил поле за изява. Дори реклама за хемороиди му е много.

Коментирай

Дони

преди 3 години

Мариана Попова какъв образователен ценз има или винаги е разчитала на лапнем и духнем?

Коментирай

До Мариана Попова

преди 3 години

Госпожо, през тази година училището ще чества 60 години от основаването. Престани да се изхвърляш, че ти си решила да преподаваш пеене! Ти си никоя! Дори да решиш да се поинтересуваш от историята на Музикалното училище Плевен, което като интелект няма как да го направиш, ще прочетеш имена, които никога не си чувала! Жалко е за ръководството, че се е съгласило да те вземе! Вярно, не е имало избор, защото общинските командири така са разпоредили, но и на това недоразумение ще му дойде края!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.