Мариана Векилска опасно близка с Караджов от „Бригада Нов дом“

https://hotarena.net/laifstail/mariana-vekilska-opasno-blizka-s-karadjov-ot-brigada-nov-dom HotArena.net
Мариана Векилска опасно близка с Караджов от „Бригада Нов дом“

Майстор Владимир Караджов от „Бригада Нов дом“ демонстрира опасно близки отношения с бившето лице на Би Ти Ви Мариана Векилска, видя HotArena.

 

Двамата бяха спипани да си говорят на уше на откриването на градински бар в столичния хотел „Маринела“. Макар Мариана да пристигна на партито в компанията на голямата си дъщеря Габриела, през цялата вечер тя не се отдели от строителя. На масата й имаше и други красиви дами, към които Караджов не прояви интерес и в продължение на няколко часа разсмиваше журналистката, писа „Ретро“.

 

За да скъси дистанцията, той дори си позволи да преметне ръката си зад нея, а в гръб двамата можеха да бъдат объркани за влюбени. Дали помежду им наистина прехвърчат искри, тв звездите не издават, но вероятността съвсем скоро да се превърнат в най-новата светска двойка е голяма.

 

И двамата не са обвързани.

6 Коментара

11

преди 4 години

А той луд ли е?

Коментирай

Фифо

преди 4 години

Много противна цоцолана прилича на 65 годишна лелка

Коментирай

hhhhhhhh

преди 4 години

Защо да е луд, бе, 11? Той е един най-прост строител, сигурно пътувал 7 часа с автобус, за да стигне до София... За него, а и семейството му, е чест, че дори се е запознал с нея. Това е пътят на всички прости селяндури (па той е вече и дърт) - да омаят някоя недоебана, залязваща лелка в началото на 3тата възраст.

Коментирай

преди 4 години

Тъпанарко, Караджов е чистокръвен софиянец и има две висши образования.

Коментирай

hhhhhhhh

преди 4 години

Да, да. 10 висши. Като Калканджиева, Лозанова и там подобните. Я, моля. Да лепи плочки и да не си предава важност. На времето София не беше толкова голяма, че да имаме 5 милиона софиянци в България. Хъхъхъх. Ма сте прости и вярвате на всичко, стига да ви го подшушнат.

Коментирай

Ева

преди 4 години

ТОЗИ КАРАДЖОВ НЕ СИ ПОПЛЮВА.ЧУКА НАРЕД,ДЪРТИ ЖЕНУРИЩА.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.