Мария Бакалова помага на Афганистан (Актрисата подема дарителска кампания)

https://hotarena.net/az-jenata/mariia-bakalova-pomaga-na-afganistan HotArena.net
Мария Бакалова помага на Афганистан (Актрисата подема дарителска кампания)

На помощ на Афганистан се впуска Мария Бакалова. Първата българска актриса с номинация за „Оскар\" участва в дарителска кампания за събиране на средства в помощ на бедстващите. Мария призовава своите почитатели да бъдат съпричастни с драматичната съдба на семейcтвaтa, които се опитват да избягат.

 

До момента са събрани близо 50 хил. долара, а Мария Бакалова не спира да популяризира кампанията. Самата тя признава, че се e включила, без да уточнява с каква сума.

 

„Съвсем скоро ще можем да дадем детайли как планираме да помогнем на афганистанците. Това няма да е сезонна операция. Работим само с благотворителни организации в района, за да помогнем на тези, които са в нужда\", разкриват от фондация Karmagawa. Те разкриват, че от момента на учредяването си са дарили над 6 млн. долара на 65 благотворителни организации в опит да направят света по-добро място за хората и животните.

 

Мария, която през последните две години се изстреля на върха в Холивуд, често участва в доброволчески инициативи. Бакалова неведнъж разкрива, че е върл защитник на равноправието между половете и расите. Мария говори открито за проблемите на хората по света и зове за обединение. Бургазлийката утвърждава името си в света на киното все повече с всеки изминал ден. Мария присъства на специалната премиера на филма „Анет\" в Лос Анджелис. Лентата на Лео Кара получи своята премиера зад океана с прожекция на открито, а Бакалова не пропусна да сподели кадри от събитието в мрежата, пише „България Днес“.

 

6 Коментара

Хаха

преди 2 години

Голяма защитничка се извъди Мара-показа си превръзката и забрави от къде тръгна.На афганистанците ще помага,че в България малко нуждаещи се и болни хора има.

Коментирай

Кики

преди 2 години

Тази с малоунния поглед и селско лице на тъпак къде се пъне. Защо не помогне на съселяните си, тръгнала света да оправя

Коментирай

Защо не чувствам искреност…..

преди 2 години

Тая девойка някак си удари джакпота у Холивуд …..ама т’ва не означава че наистина го заслужава…. И това сега, че тръгнала да “ спасява “някой…….айде нека да бъдем реални…..глупости на търкалета! То американците бягат като насрани, баш НаША Ганка ще им “ оправи” положението……..

Коментирай

хм

преди 2 години

Много злоба, много негативизъм!!! Разсъждавайки така, няма да станете по-щастливи...

Коментирай

не е злоба, а реализъм

преди 2 години

да беше някоя доказала се като, Стефан Данаилов , да не изброявам и други за които всички ние бихме били гордост да са редом до световни доказали се хора! иначе да е жива и здрава другарката, дано да се докаже .....

Коментирай

хахаха

преди 2 години

ами защо да помага на такъв малоумен народ, който не прави разлика между актьорска игра/сценарии/режисура и си мисли, че тя сама е решила да си покаже превръзката. и аз не бих ви помогнала, неудачници.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.