Мария и Андреа записват дует?

https://hotarena.net/az-jenata/mariia-i-andrea-zapisvat-duet HotArena.net
Мария и Андреа записват дует?

Избягалите от „Пайнер“ звезди Мария и Андреа може да изненадат почитателите си с дует, дочу HotArena.

На въпрос от фен в социалните мрежи, дали може да запише общо парче с нейната колежка Андреа,  миньончето на фолка многозначително отговори – „Защо не?“.

Чалга феновете са убедени, че двете ще предизвикат фурор с общ проект и със сигурност ще си върнат челните позиции по популярност, които заемаха преди години, писа „България Днес“.

5 Коментара

Гоши

преди 3 години

На снимката Андрея прилича на клошарка

Коментирай

Lele

преди 3 години

Опитвам се да погледна снимката през очите на чужденец, който за пръв път вижда родния ни "хайлайф" и виждам 2 проститутки. Коя нормална жена излиза по този начин на улицата?!

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Изхабени, стари, увиснали, изморени.

Коментирай

mee

преди 3 години

Сега ще ви кажа схемата на Мара. Записала е щерка си в най-скъпото школо, за да може чавето да е в среди на богаташи, като мама да се омъжи за милионер и да хрантути майка си Мара и баба си Йорданка. Чудя се как в такива училища се приемам деца на такива хора...

Коментирай

r

преди 3 години

Ти ги виждаш на улицата ли? Защото Мария има много интервюта и никъде не се е появила в интервю разголена - даже напротив, нито като са я снимали папараци някъде някога е била в такъв вид по улицата.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.