Мария и Рачков си извадили кирливите ризи преди да се съберат: Тя мразела задушаващата му ревнсот, а той – че не му ражда дете!

3763
17 Юли 2018, 14:00


Димитър Рачков и Мария Игнатова са отново двойка, а кратката раздяла се отразила отрезвително и на двамата, узна HotArena.

 

Разбрали, че по-добър партньор няма да срещнат и решили отново да заживеят под един покрив.

 

Двамата започнаха връзка през 2008 година покрай работата си при клана Халваджиян. През годините доста пъти се говореше, че Димитър и Мария се разделят, но само слухът,  че тя има връзка с цирковия артист Енчо Керязов, остана потвърден от нейни близки, писа „Шоу“.

 

След краткия флирт и мимолетна връзка с него, за който Игнатова продължава да отрича, тя отново е с Рачков, което също бе потвърдено от нейни приближени. Решили да си дадат шанс и заради децата им от предните им връзки, тъй като отраснали заедно и били свикнали един с друг.

 

Преди отново да заживеят под един покрив, двамата седнали на дълъг и болезнен разговор. Казали си всички неизречени неща през годините и всеки заявил какво не му харесва в отношението на другия. Мария категорично заявила, че не може да се примири с болезнената му ревност, която я задушава. Той пък от своя страна настоявал за истинско семейство – да оставят малко кариерата на заден план, за да си направят общ наследник.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени