Мария обикаля улиците на София по пижама! Певицата се разкрасява в домашен стайлинг (СНИМКИ)

https://hotarena.net/az-jenata/mariia-obikalia-ulicite-na-sofiia-po-pijama-pevicata-se-razkrasiava-v-domashen-stailing HotArena.net
Мария обикаля улиците на София по пижама! Певицата се разкрасява в домашен стайлинг (СНИМКИ)

С пижама отиде на разкрасителни процедури фолк певицата Мария.

 

С елегантно палто и лъскава чанта, но с домашни дрехи отдолу изпълнителката бързи притича по тротоарите, за да си придаде изкусителен вид.

 

Дали фурията е нямала време да се преоблече, или просто е разчитала, че ще остане незабелязана, не е ясно.

 

Папараците на „България Днес“ обаче успяха да я щракнат в крачка. Явно откакто не е на музикалната сцена, Мария не държи толкова на стила си и прекарва по-голямата част от деня си по пижама…

 

6 Коментара

Фигаро

преди 3 години

Това не е пижама, а нова мода! Мария е представител на висшия моден пилотаж. Тя е звезда, инфлуенсър, уникална певица или просто трендсетър. Шанел ряпа да яде. Новият тренд Мария е донесла от Виетнам, където прекара не малко време за снимки на фамозните си клипове, където жените от много години ползват пижамите за ежедневно облекло, с което свободно се разхождат по улиците.

Коментирай

Кристина

преди 3 години

Фигаро, забавлявяте ме изкрено! Та Мария е номер 1 в света! Класа, поведение, глас, интелект! Конкуренция ѝ беше само Хриси, но той сега се занимава с бъдещата адвокатка Гон... пардон Светлана и изостана в надпреварата. Пък може покрай Светле да е надминал по интелект Миме!

Коментирай

За Марето или добро или нищо.....

преди 3 години

.........".............................."....................."

Коментирай

о

преди 3 години

Че тя тази мода не е нова, а си е открай време. Посланието й е: "Имам къде да блестя и моят подиум и място, където да блесна, не са улиците, та да се глася за случайни минувачи, защото основният си живот го живея другаде, в други кръгове и сред други хора. И именно те заслужават да ме виждат в най-добрия ми вид, не простосмъртните." И освен това облеклото е типично за човек, който се вози постоянно в автомобила си.

Коментирай

Da

преди 3 години

Da, ''ulitsata'' nikoga, v nito edno obshtestvo ne e bila merila za nishto. ULICHNITSITE se kipriat da se haresay na pomiarite na ulitsata, za da gi spirat na magistralata i da im praviat 'komplimenti' tiradjii, ulichni pomiiari I taksimetrovi shofiori. Na Zapad horata, kogato sa na ulitsata se razhojdat po sportno obleklo, ne se kipriat po kostiumi, neudobni obuvki ili tokcheta. Kvo gi interesuva kakvo misliat pomiiarite i klosharite po ulitsata. Da ne sam ulichnitsa, ta da me interesuva kakvo misliat ulichnite pomiiari.

Коментирай

Otvarachka

преди 3 години

Toia komentar si go e napisala MARIA SAMA. Samo Maria moje da napishe takav komentar i da go izmisli S PILESHKIA SI MOZAK. Pak I DVA PATI RAZVEDENA e veche. Ako beshe tolkova stilna i gotina pichka niamashe veche hiliadi maje da ia ebavat samo po edin pat i da ia izritvat v bokluka posle, Mara veche e protrita stara chanta.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.