Мария Силвестър с таен любовник в СПА хотел номер 1 на Балканите Arte Spa&Park

3540
01 Юли 2018, 14:15


Мария Силвестър е била в СПА хотел номер 1 на Балканите Arte Spa&Park във Велинград с тайно гадже, която тя пази ревниво от любопитните погледи, научи HotArena.

Актрисата е имала участие в Arte Spa&Park, където се е включила в литературния проект „Пощенска кутия за приказки“. Красавицата е използвала възможността да прекара известно време с любимия си, далеч от любопитни погледи, твърдят свидетели.

Преди време тя приключи дългогодишен брак. Оттогава медиите я свързват с различни мъже, но тя упорито мълчи по въпроса. Единственият коментар, който прави е, че няма интимни отношения с Влади Караджов, с когото се вихри в телевизионното шоу „Бригада нов дом“. Споделя, че не се вълнува от писаният в жълтата преса и не чете какво пишат за нея.

Един мъж със сигурност е най-важен в живота й – синът й Давид. „Правя всичко, което една работеща майка прави - готвя, изхвърлям, ако не е станало рева 3 минути тайно, после излизам и поръчвам пица и всички са доволни“, казва Мария.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
devil
Преди 1 година
0
голямо рекламиране на този хотел, голямо чудо.....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Toni
Преди 1 година
0
ЧАК ПЪК НОМЕР 1 НА БАЛКАНИТЕ???ГОЛЯМО ИЗХВЪРЛЯНЕ НА НЕПОДГОТВЕНИ АМАТЙОРИ!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Роско
Преди 1 година
0
Сложете една голяма 0 след единицата и тогава може да ви е актуална статията. И пари да ми дават не стъпвам повторно там.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени