Мария Силвестър се завръща на малкия екран с нова строителна бригада

10 Септември 2023, 10:00


Любимото предаване на всички българи, които се оплакват от излющена боя на стените, разлепени плочки в банята, разпадащи се мебели и покриви, които протичат при дъжд, се завръща в Би Ти Ви. Това е „Бригада Нов дом”, в което правят в домовете на ремонти на семейства в нужда. Шоуто направи две години пауза, но вече се подготвя нов сезон. За това намекна водещата Мария Силвестър.

 

Всичките 5 излъчени до момента сезона на „Бригада Нов дом” са били изключително успешни. Шоуто на Би Ти Ви умело съчетава социалната тема за хора с проблеми с тази за ремонтите и обзавеждането, от която се интересува почти всеки, особено ако домът му има нужда от реновиране. Беше огромна изненада, че телевизията спря проекта през 2021-а, тъй като от първия излъчен епизод през 2016-а той няма епизод с нисък рейтинг. Вече 2 години текат единствено повторения на старите сезони и хората се питат кога ще върнат „Бригадата” в ефира на Би Ти Ви.

Това ще стане съвсем скоро, намекна водещата на шоуто Мария Силвестър. Тя използва страницата си в Инстаграм, за да съобщи новината. Тв звездата публикува свои снимки от откриване на изложба на Иво Димчев. Един от последователите й, подписващ се с псевдонима „има_такъв_прост_народ”, коментира кадрите по този начин: „искам си работния гащеризон и да сваляш тапети, да мърморясваш, после да удариш едно мече и накрая да посрещнеш буса на улицата. Нищо хубаво не пожелавам на виновния да го няма любимото ми предаване.” Мария Силвестър му отговаря: „Тихо сега... задръж още малко!”, от което става ясно, че скоро ще има нови епизоди.

Очаква се завръщането да е през следващия тв сезон, който започва около средата на февруари. Явно водещата остава на работа в риалитито, което преди време я превърна в една от най-обичаните жени в страната ни. Най-вероятно това е била причината да се размине с ангажимент в другото предаване на продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов – „Фермата”. Тази година към тях двамата като негови лица е добавена и жена-водещ. Както „Уикенд” писа, за мястото беше спрягана Мария Силвестър, която изглежда най-подходяща за подобен ангажимент. Тя обаче няма как да се разкъса между „Фермата” и „Бригадата”. Смята се, че това е накарало продуцентите да поканят Гергана Гунчева в аграрното риалити.

Дали Владимир Караджов остава бригадир в строителното предаване, или за неговото място е намерен заместник? Това е въпрос, чийто отговор все още не е известен. След като спряха „Бригадата”, майсторът и половинката му Цвети, която е продуцент, стартираха собствено риалити – „Звънни на Караджов”, което се излъчват през интернет платформа. Бригадирът обаче едва ли би отказал да се върне при Иван и Андрей в Би Ти Ви. Въпросът е дали ще му го предложат и дали ще успеят да се договорят с него за хонорарите. Според източник на „Уикенд”, почти сигурно е, че в предаването вече ще има нова бригада.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени