Мария Силвестър заряза младото лъвче! Призна: Сама съм

https://hotarena.net/laifstail/mariia-silvestar-zariaza-mladoto-lavche-prizna-sama-sam HotArena.net
Мария Силвестър заряза младото лъвче! Призна: Сама съм

Мария Силвестър заряза младото лъвче! Водещата имаше любовна авантюра с левента Михаил Пенев. Силвестър и младежът имаха връзка повече от две години. За това време те обиколиха куп екзотични дестинации. Двойката бе много влюбена и мнозина им предричаха брак.

 

Отскоро обаче Мария е била шута на младежа. Това призна самата водеща. Слуховете за раздялата им витаят от няколко месеца, ала Силвестър чак сега обяви, че с връзката й с Михаил е свършено.

 

„Не съм обвързана. Сама съм“, призна водещата. Най-вероятната причина за краха на връзката й с младока е голямата разлика във възрастта им. Михаил е цели 17 години по-млад от синеоката брюнетка.

 

Мария неведнъж е споделяла, че е трудно да се живее с доста по-малък от нея. „Усеща се особено, ако нямате сходни интереси за визии за бъдещето. Справям се, като взимам решения. Някои от тях се харесват, други - не“, обясни преди време Силвестър за връзката си с младока, пише „България Днес“.

 

Преди дни Силвестър отпразнува рождения си ден. Обичаната водеща навърши 45 години. Мария използва повода, за да направи равносметка на живота си. „За мен самата нещо се преобърна, когато станах на 40. То бе онзи момент, в който, ако имаш куража и силите, се случва най-хубавата среща - тази с жената в теб“, споделя телевизионерката.

3 Коментара

Мама миа

преди 2 години

Мария Силвестър е страхотна жена, човек и публична личност, много я харесвам. Тя заслужава стабилен мъж, който да е опора, стълб, да я подкрепя, цени, уважава и обича разбира се... Мъжете по принцип узряват по-бавно и се развиват също така бавно (не го казвам с лошо чувство) и за една жена според мен е много тъпо да се заиграва меко казано с тинейджър, ама всеки сам си знае..... Аз лично не си представям какви общи интереси или теми на разговор бих имала с някой доста по-млад от мен, освен чисто майчински чувства. Да е жива и здрава и да намери истински достоен мъж за нея!

Коментирай

абе,

преди 2 години

Колко пъти ще ни съощавате тази никого не интересуваща го новинка.

Коментирай

шпионин

преди 2 години

не я хвалете толкова, защото всички знаят за участието и в търговия с нелегални цигари без бандерол

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.