Марта Вачкова „инвестирала“ 120 бона в криптовалута

17 Октомври 2022, 12:00


Измама, в която е замесено името на Марта Вачкова, докара сериозни неприятности за актрисата. Според мошениците, използвали Марта за примамка, тя е инвестирала 120 бона евро в криптовалута.

Дъщерята на Григор Вачков с изненада научава от свои роднини какво се случва, пише България Днес. Няколко човека са били директно таргетирани да се включат със сериозна сума пари. Те гарантирали обратна бърза печалба, за което използвали името на Марта. Близки започнали да й се обаждат за съвет какво да направят, тъй като тя имала опит в такива инвестиции, при което актрисата останала шокирана.    
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До ами,
преди месец
0
Снимката е очевидно отпреди 15-20г., когато тя водеше свое предаване по Канал 1. По декора може да се познае от хора, които са го гледали преди. А за коментиращите че имала - дала крадени пари - абе вие прочетохте ли написаното изобщо? Става дума, че измамници ползват името и да зарибяват хора да им дават пари уж че за крипто валута, обаче това е лъжа - тя никога не се е занимавала с такива неща...Неподготвени се изказвате само с коментар на заглавието.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди месец
0
То и тази снимка на Вачкова е измама.Подмладена и вталена с 30 години чрез филтри въпреки, че и на 33 не е изглеждала така.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хахахаха
преди месец
0
Нали уж е умна,интелектуалка..........Така ли се дават такива пари,луда работа.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
питър
преди месец
0
крадени пари лесно се харчат


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени