Мартин Карбовски е потомък на рицари-кръстоносци! Името на журналиста не е псевдоним, а забравена фамилия

24 Януари 2022, 16:12


Журналистът Мартин Карбовски, който в началото на годината стана на 52 години, твърди, че не страда за телевизията. Той сега се изявява само в интернет, но е категоричен, че всеки репортер трябва от време на време да напуска медията, в която работи, за да не забравя за живия живот. Това прави в момента.


Карбовски е категоричен, че не скандалът с дизайнерката Мегз го е изхвърлил от Би Ти Ви.

 

Предаването му „Втори план“ спря през 2021 г. въпреки солидните рейтинги, които правеше. Брадатият мъж се придържа към официалната версия, че договорът му с медията е изтекъл, но според слуховете основната причина за отстраняването на журналиста е свързана със сексскандала, в който го замеси Миглена Каканашева - Мегз.

 

Преди няколко месеца ексцентричната модистка от Раковски смело обвини Карбовски, че я изнудвал, за да продължи да участва в предаването му. „Ще кажа още нещо - този човек, който всяка седмица говори в ефир за морал, е гнил отвътре, вечно пиян и дрогиран. Има и други момичета, които са пострадали от него“, завърши Каканашева шокиращото си признание.

 

Тя се закани да съди водещия, той пък намекна, че Мегз има психически отклонения и също заплаши, че ще я подведе под съдебна отговорност. И двамата обаче така и не се видяха в съдебна зала, а днес в едно от редките си интервюта Мартин обясни, че договорът му не бил продължен, защото Би Ти Ви нямали нужда преди изборите от хората, които той показвал - бедни и нещастни.

 

Роден в София като Мартин Кирилов Богданов, телевизионерът твърди, че името Карбовски съществувало в рода му преди много години и това не е псевдоним. Баща му направил изследване седем поколения назад, които доказали, че журналистът има полска и немска жилка, вероятно от кръстоносците, прекосявали България на път за Йерусалим. „Искам да помня дядовците си и детето ми да ги помни. Едно време хората са имали Библия, където са записвали имената на всички от рода си, а днес лесно забравяме даже прадядовците си. С името човек си променя и съдбата“, смята журналистът.

 

Родителите му били строги не му давали да гледа много телевизия, а майка му следяла стриктно той да не чете книги с фенерче под юргана. Той вече бил привършил домашната библиотека, затова ходел в антикварна книжарница, за да чете западна литература. Там открил френския драматург и поет Борис Виан, чийто почитател си остава и до днес. Дори откраднал книга от антикварната книжарница за два лева пари, които по онова време нямал.

 

Има издадени 12 книги със стихове, есета и пътеписи, но най-много се шуми около биографичната „Лили Иванова. Истината“. Първата си книга продал сам на площад „Славейков“ в столицата срещу 12 лева, с които после купил храна за себе си и приятелката си, пише „Минаха години“.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Меги
преди 3 месеца
-1
потомък е на шайка педерасти
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени