Машина: Ирина Тенчева готви 6 манджи наведнъж!

https://hotarena.net/az-jenata/mashina-irina-tencheva-gotvi-6-mandji-navednaj HotArena.net
Машина: Ирина Тенчева готви 6 манджи наведнъж!
Ирина Тенчева е истинска кулинарка-героиня и всички участници в „Мастършеф” трябва да треперят от страх от нея, ако реши да се яви в състезанието.

Жената на продуцента Иван Христов може да сготви цели 6 ястия наведнъж. Това обяви самата тя в социалните мрежи. И не само го обяви, а и направи подробно описание на кулинарните шедьоври, които е въртяла в личната си кухня.

„Утре ще работя до късно и днес реших да „компенсирам” семейството ми, като им сготвя предварително няколко ястия, които ще ги зарадват: печена сьомгова пастърва с портокал и любимата ни салата от червен лук, кисели краставички, картофи и маслини (дори Сами я обича), пуешка яхния с грах и шалот, тиквена супа, бананови палачинки и бисквити за закуска”, сподели шармантната домакиня. За бисквитите обясни, че сама е измислила рецептата, но всички ги определят като най-вкусните на света, пише Уикенд.

5 Коментара

hhhhhhhh

преди 4 години

Тая алкохоличка селска след милион литра евтин алкохол все още не се е научила как се държи чашата. Тъпа, тъпа... кооооолкото душа й иска. Голямо чудо, че сготвила няколко манджорляка. Па тая сьомга от днес за утре... ПАДАШ.

Коментирай

бееее,

преди 4 години

Ако иска 36 манджи да сготви пак си остава разтурикъщичка.

Коментирай

Omg

преди 4 години

Какво работи таз мома? Или си мисли само, че нещо върши,за да претопля стари манджи и яхнии?

Коментирай

hhhhhhhh

преди 4 години

Ееееее, как кво работи?! Отваря първата бутилка вино още в 7 сутринта. Професионален алкохолик е. Хихи

Коментирай

Гошо

преди 4 години

Този Иван как можа да вземе толкова флегматична скучна лелка и с деца че и неврачна

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.