Машини за деца! Петър Бакържиев – Благо Джизъса на Би Ти Ви

23 Октомври 2022, 16:00


Петър Бакържиев спокойно може да измести Благо Джизъса от първото място по правене на деца. Спортният журналист не си губи времето и вече чака трето дете от нова жена. Настоящата половинка на Пепи се казва Кристина Иванова и е видимо по-млада от него.

 

„Той е мачото на Би Ти Ви. Действа с размах при жените и бързо се сдобива с наследници. Грижи се за положителния прираст на нацията” – коментираха шеговито колеги на провалилия се баскетболист.

Кристина има дете от първия си мъж, а преди броени дни дари репортера на Би Ти Ви с дъщеричка Бориса. Прясната майка е завършила е Техническия университет в Габрово, а в момента учи „Финанси” във ВУЗФ - Висше Училище по Застраховане и Финанси.

Спортният журналист крие новата си жена, но „Уикенд” се добра до нейни снимки. Преди време Бакърджиев тихомълком се раздели с майката на другите си две деца - Гергана Гунчева, която обаче отиде в Би Ти Ви през лятото. Двамата пак се събраха, но само като колеги. Те се разделят след двегодишни опити да съхранят семейството си, като през това време Петър се влюбил в Кристина. Днес Гергана и Петър са в прекрасни отношения и отглеждат децата си заедно: „Нашите отношения стават все по-добри. Аз го обичам като приятел и баща на децата ми – Самуил и Максим. Децата не усещат раздялата ни твърде много, защото живеят поравно и при мен, и при баща си “ – признава къдрокосата блондинка. Двамата бяха семейство по-малко от 10 години.

На Бакърджиев му върви с жените и все дели легло със засукани красавици. Той имаше кратка афера с Виктория Петрова, но двамата бързо се разделиха и всеки пое по пътя си. След това спортният журналист се залюби с Гергана Гунчева и й направи две деца. Днес има нова млада и красива жена, която го дари с дъщеричка. Плейбоят успешно върви по пътя на най-плодовития ни футболист Благой Георгиев, който има 4 деца от 3 жени, но планува да има още наследници.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени