МЕГАСКАНДАЛ! Лили стана жертва на грандиозна измама

15 Юни 2023, 14:00


Естрадната прима Лили Иванова е станала жертва на измама. Това разкрий нейният личен пиар и мениджър Николай Недков в своя профил във facebook. Оказа се, че служителка на Плевенската филхармония се опитала да саботира звездата покрай предстоящия й концерт там на 20 юни, като не е продавала билети за него. Това довело до огромни парични загуби за Лили, която от всяка своя изява печели поне по 200 000 лв., писа „Ретро“.

 

"Рядко пиша по повод потреса си за определени ситуации, които ни заобикалят в България и отношенията между хората! Но това, което ми се случи днес ме разтърси. В работата си с Лили Иванова съм свикнал да срещам всякакви нагли и недостойни постъпки спрямо нея или екипа й.

 

Накратко: Сайтът на г-н Благо Солов, който продава билети за ТУРНЕ 2023 г. на Лили Иванова има сключен Договор с Плевенска Филхармония от дата 12 май 2023 г. за продажба на билети за всички събития на физическата каса на филхармонията в гр. Плевен, като договорът е възмезден и Плевенска филхармония получава определен процент от всеки продаден билет, като възнаграждение. Във въпросната физическа каса служител на държавната институция е г-жа Ваня Михова - дама на предпенсионна възраст с дългогодишен опит в продажбата на билети. Г-жа Михова години наред извършва и частен бизнес на работното си място, като продава билети за всякакви частни културни събития в Плевен, докато получава заплата от държавната Плевенска филхармония.

 

Повечето организатори на събития, са й заплащали с договор или на ръка проценти върху обороти, които са немалки суми, обслужвайки единствено частния й интерес. Пак подчертавам, че тази й частна дейност се извършва в касата на Държавната Плевенска филхармония, в работното време на г-жа Михова, за което тя получава държавна заплата. Няма лошо!

 

 Може да го прави, някой си затваря очите, държавата е ощетена, всичко е точно. Свикнали сме! Като прах в очите на обществеността г-жа Михова заплаща малък наем на Плевенска филхармония за частната си дейност. Но остава въпросът как осъвместява 8-те работни часа, за които получава държавна заплата с частния си бизнес, който извършва в същите 8 часа…

 

Та стигаме и до конкретния случай! На 12 май, след сключване на въпросния договор с Плевенска филхармония, сайтът Купи Билети БГ предоставя като дарение техника за оборудване на касата със служител г-жа Михова и прави обучение на същата да продава билети, като тази дейност носи средства в бюджета на филхармонията. Осъзнавайки, че е лишена от възможността да печели лично за себе си, а ще трябва да изпълнява най-после служебните си ангажименти на касиер на филхармонията, г-жа Михова посреща служителите на сайта с думите:

 

- Аз няма да продавам, защото няма да взимам нищо. Не съм съгласна!

 

След това става ясно, че има договор за това с директора на Плевенска филхармония г-н Дяковски и привидно г-жа Михова спира с нападките и се съгласява да й бъде проведено обучение как да продава билети през сайта.

 

Днес, 19 дни по-късно се установява, че г-жа Михова е връщала десетки плевенчани, желаещи да си купят билет за Лили Иванова на касата с отговора: ”Тук не се продават билети за този концерт, само на сайта”, като в същото време е убеждавала служителите на сайта, че хората не са искали да купуват на каса, защото “им било скъпо”…

 

Наложи се да изпратим скрит клиент, който записа скандален разговор днес с г-жа Михова с явни лъжи и манипулации.

 

След него й потърсих лична отговорност по телефона, на което тя отговори, че е болна, човек с ТЕЛК и не може да се натоварва повече, за това не е продавала билети…“, разкрива пиарът на Лили Иванова.

 

Той призовава всички културни институции да вземат отношение. И продължава:

 

Уважаема г-жо Михова, ние Ви прощаваме лакомията и меркантилността! Прощаваме Ви, че сте се самозабравили и “доите” държавната хазна със заплатата си, докато печелите от “часпрома”! Прощаваме Ви, че Ви се плаща ”на ръка” и сте в сивия сектор! Прощаваме Ви, че лъжете и манипулирате плевенчани!

 

Концертът на Лили Иванова ще бъде разпродаден и без Вас, хората ще преживеят магията на музиката дори и с Вашето саботиране. Не се притеснявайте! Лили Иванова е свикнала да живее с обичта и омразата и да гледат на нея като на банкнота!

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хохо
преди 3 месеца
0
Дааа така е, бедния си е беден богатия пре сит.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Йокин
преди 3 месеца
-2
Да хакнат депутатите. Зачем, старуха?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени