МЕГЗ разгневи организациите за бездомни кучета

1746
15 Октомври 2018, 11:07


Топ дизайнерката Мегз успя отново да разбуни духовете в социалните мрежи. Вчера вечерта красавицата публикува пост, че подарява 5 малки кученца: „Днес е много важен ден за нас. ПОДАРЯВАМ 5те ни малки кученца. Те са бебетата на моето куче Меги и кученцето, което осинових по време на участието ми във Вип Брадър. Нямат порода. Който има много любов за даване и иска да се грижи за тях да ми пише на лично съобщение ️“. 

 

 

Каканашева още добави, че това не е шега и че новите стопани на кученцата трябва да са много отговорни.

 

 

Това изказване на младата бизнес дама, обаче, никак не се хареса на много от последователите ѝ и на самата организацията, от която тя осинови кучето си в Биг Брадър. Дори собственичката на организацията написа официален пост, чрез който порица Мегз, че не е кастрирала кучетата си и дори се закани повече да не дава куче за осиновяване на българин. 

 

 

Мегз, пък типично в нейн стил, се оказа на друго мнение. Тя  запази спокойствие и увери, че ветеринарят я е посъветвал да не кастрира кучето преди да е родило поне веднъж. Тя още сподели, че е прочела много по темата преди да вземе решение и знае, че има много мнения “за” и “против”, но е направила този избор, защото не е искала да върви срещу природата и инстинкта за размножаване на кучето си. И защото вярва, че нейната популярност, ще и помогне много лесно да намери дом за бебетата. А тя поема отговорността много внимателно да избере нови подходящи стопани. Тя уверява, че сега след първото раждане вече ще кастрира кучето си. 

 

 

Това доведе до множество дискусии и спорове под постовете на красавицата. Много от последователите ѝ обвиниха ветеринаря в некомпетентност, а самата Мегз в глупост. Други пък защитиха Каканашева като споделиха, че инстинктът за размножаване при всяко същество е много силен и това действително ще осакати кученцето. Други смислени коментари по темата повдигнаха въпроса за двойния стандарт - “Защо породистите кучета не се кастрират, а бездомните да! “; “Ако беше някое куче за 1000лв нямаше да го кастрирате, нали”; “Мегз е популярна и нейните кучета много лесно ще намерят дом. Освен това те не са бездомни. Те са порода МЕГЗ и всеки ще ги иска! Защо да лишава кученцето си от възможността да даде живот”. 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
...
преди 7 месеца
-1
Като иска да си ги размножава- да си ги гледа.Нали е много богата? Какво са за нея няколко кученца? Ще и струват на месец колкото една от скъпите и вечери в ресторант.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени