МЕГЗ става каскадьорка

https://hotarena.net/laifstail/megz-stava-kaskadiorka HotArena.net
МЕГЗ става каскадьорка
Топ дизайнерката МЕГЗ демонстрира завидна физическа форма. Амбициозното миньонче качи в инстаграма си стори на брат си, в което той прави задно салто.

Каканашева написа и статус “Горда сестра”. Минута по-късно Мегз качи второ клипче, на което е в огромен батут и тя също прави салто, но предно. Клипчето беше придружено със статус “архиви - уча се”. Феновете на дизайнерката останаха изумени, защото подобно акробатично изпълнение изисква много добра физическа форма, за която тя никога не е намеквала.

Те побързаха да я похвалят като припомниха някои от култовите ѝ изпълнения в риалити форматите през годините. Като когато още на 22 понесе 36 килограма камъни на гърба си в Къртицата и постави всички мъже в малкия си джоб. Или когато тя единствена не се отказа и изпразваше басейна в къщата на Биг Брадър 12 часа, носейки 10 килограмови кофи вода. Когато разби Дани Златков на бокс, Тсуни на равновесие и постави рекорд от 15 минути въртене в центрофуга в ледена вода. Братът на Мегз е каскадьор и някои от феновете ѝ дори се пошегуваха, че е готова да вземе работата му. 

24 Коментара

Наталия

преди 3 години

Не виждам къде е изненадата. Мегз е в страхотна форма и й личи. Тя от едно плачещо момиче стана новата кралица, вие се стъписвате от едно салто.

Коментирай

Антоан

преди 3 години

като се замисля тази девойка 10тина години вече е в медиино пространство. Всичко може да се очаква от нея, определено е интересна и порастна пред очите на всички ни

Коментирай

112

преди 3 години

о едно салто ли ви очудва, тя накара Рончев да ѝ препише бизнес за 8 милиона - вие на едно салто се възхищавате. Момичето много добре си изигра картите. Като тинейджърка цивреше по телевизиите сега живот си живее и то без да е била проститутка

Коментирай

ася

преди 3 години

Добре, че качи някое кило, че беше като скелет. Сега е доста секси

Коментирай

бееее,

преди 3 години

Не ни интересува кухарката...

Коментирай

George1

преди 3 години

Тая циганка пак не си е пила хапчетата.

Коментирай

8

преди 3 години

има нещо много привлекателно в тази жена. Различна е

Коментирай

:)))

преди 3 години

Поредната с ментални проблеми с вечно отворената уста бутаща се с глупотии у медииното пространство.

Коментирай

oh

преди 3 години

sex

Коментирай

Наталия

преди 3 години

Тази с "менталните проблеми" е красива, богата, успяла, умна и много известна жена. Нещо писаниците ти нямат покритие в реалността.

Коментирай

Лили Иванова

преди 3 години

Поредният платен пошъл текст за това болно момиче, което има спешна нужда от психиатрична помощ. Гледам, че някой писал, че присъствала била в медийното пространство. За съжаление всяка такавапсихарка може да присъства където иска срещу заплащане. Но колкото и да се вре, колкото и да се пише за нея, обществото никога няма да я приеме. Тя си живее в собствените заблуди и винаги ще бъде НИКОЯ!

Коментирай

Лейди

преди 3 години

беше в Елинор онзи ден обра всички погледи с една златна рокличка. Беше с едни богаташчета

Коментирай

07888

преди 3 години

Това е една от малкото смислени моделки в България!! Евала

Коментирай

тик ток

преди 3 години

Единственото лошо което може да кажете за нея е че е ревала. Какво от това и аз рева. Нито е проститутка нито плеймейтка. Известна красива успяла дизайнерка А и тя вече не е на 20 - сега малко трудно ще я видите да реве. Сега вие драскачи може да ревете, че никога няма да бъдете като нея

Коментирай

Надя

преди 3 години

Миглена Каканашева има много здрав инатлийски корен. През годините не е израстнала.а е затвърдила инат и хитрост ,пресметливост лукавство,които помагат тя да се измъква ни лук яла,ни лук мирисала. Всеки. който и ръкопляска уважава тези качества в нея,които не биха искали техен близък скъп чоеек да притежава. Не завиждам,не се колебая да кажа,че Миглена е фалшива,лъжлива и користна жена.

Коментирай

Много е смешна, ама много

преди 3 години

И щом в коментарите има нейни тролчета, значи и е много важно да постигне определен образ за пред публиката. Само че, тия които с основание не я харесват са доста повече от "поддръжниците" и.... Винаги ще е така, щото тя е явен вампир с тежки психо отбивки.

Коментирай

Наталия до Надя

преди 3 години

Инат, хитрост и пресметливост са много полезни качества, Надя. Както и да знаеш интереса си и да умееш да въздействаш на хората и да ги насочваш. Ценя тези качества и затова поддържам много висок стандарт на живот, който ми приляга, без да се налага да работя. Не е ли време да свалиш розовите очила?

Коментирай

Надя

преди 3 години

До Наталия Моят стандарт на живот е завиден! Аз съм упорита,с висок образователен ценз,не манипулирам,не хитрувам,уважавам себе си и тези с които работя.Уважавана и обичана жена,съпруга,майка,приятел. Наталия ,ако Вие сте щастлива когато се инатите,хитрувате,възползвате се от хора,които са били коректни с Вас само за да задоволите егоистичните си желания /и сте без „розови очила”/, дали ще има ПРИЯТЕЛ до Вас когато имате нужда от разбиране и подкрепа? Но това е Ващият живот! Бъдете жива и здрава!

Коментирай

Наталия

преди 3 години

Нека позная, работиш в маркетинг отдел? Спретна си страхотна напудрена и украсена реаклама. Това не е състезание, просто исках да ти обясня защо Мегз е на върха и че качествата й й помагат.

Коментирай

:)))

преди 3 години

И тази като чалгарката Андрешка яко я хапят калинките...

Коментирай

tik- tak

преди 3 години

ima mongo loshi nehsta, koito mogat da se kajat- ochevadno e, che jenata ne e nared. A za bogatite i sponsori niam da si otvariame ustata. Velikata dizainerka s vnos drehi ot Kitai, koito leeeekichko prepraviashe:))) Inache i maski za amerikanskiat gignat bila shiela! Hahaha. Ne znam koia e po- luda, tazi kukuvoitsa ili Nikoleta s klipovete na Akon!

Коментирай

Megan Markle

преди 3 години

Natalche, chuhme go veche, znaem za velikiat stanadrd na jivot kato naa kate Middleton ili Victoria Bekham.. Napravo ti zavijdame i revem vecher, Haide, idi se izmiii che iako se razmirisa tuka ne znam obach dali e ot ustata ti ili ot nikakade drugade.

Коментирай

Sasho Roman

преди 3 години

neee, ti si nashata kralitsa, Natalka Lubim te! Sakame te!

Коментирай

ДААААА

преди 3 години

В Мегз има нещо много нечистоплътно,гнусно,селско...не е добър човек и си личи от километри...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.