МЕГЗ задържана на турската граница

6139
05 Септември 2018, 11:08


Топ дизайнерката Мегз е била задържана над 4 часа на турската граница. Това сподели самата тя в стори в инстаграм профила си, видя HotArena.

Красавицата е една от родните ни звезди, които пътуват най-често до южната ни съседка. Сега, обаче, положението в Турция е доста тежко заради срива на лирата и проверките не са подминали и талантливата дизайнерка. Пет часа документите на Мегз са били разнищвани до най-малките детайли. Положението вече е толкова затегнато, че никакви контакти не помогнали на дизайнерката да съкрати времето. Тя трябвало да изчака стриктната проверка, в която се разнищвало колко пъти е посещавала страната и защо. Пътувала ли е до Америка и други отвъдокеански дестинации и защо. Всеки, които в близките три месеца е бил в Америка бил застрашен от черен печат. Това, обаче, ни най-малко не притеснило амбициозното миньонче. Тя спокойно изчакала проверката и всичко било наред.

Според злите езици Мегз е на седмото небе, защото заради сривът на лирата пазарува платове и материали на безценица от Турция. Говори се, че дизайнерката е прехвърлила и малка част от производството си в Истанбул. “Не знам кой я съветва, но винаги успява да извади късмет. Тя е хитра и се възползва на максимум от лошото икономическо състояние в Турция” - коментират познати на дизайнерката, пред които тя изглежда се е хвалила. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ivankaivanova@gemail.com
преди 10 месеца
-5
Bravo na neq ☺
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пак реклама
преди 10 месеца
0
Хич да не пробва да пробутва платовете за турски. Баш са си от най-долнопробните китайски боклуци.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......
преди 10 месеца
-1
Направо да си стои там. Изобщо да не се връща, че ни писна да се натрапва.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени